Mit szeretnétek karácsonyra?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 19:18
21/36 anonim válasza:
Én csak a kiszemelt srácot kérném ^^
Egyébként pedig könyvet, ruhát, parfümöt,uj forgószéket kértem.
De ha már ilyen lehetetlenségeket is lehet kérni, akkor 2 hetet Hawain.
22/36 anonim válasza:
Látom nagyon sok anyagias emberke van.
Én csak annyit kérek karácsonyra, hogy a szerelmem épségben hazajöjjön hozzám december 18-án, és együtt tölthessük azt a kis időt. Én már ennyivel boldog lennék.
23/36 anonim válasza:
Nagy karácsonyfát, békességet, szeretetet, nyugalmat, boldogságot, igazi karácsonyi hangulatot, azt h együtt legyen a család, na és egy cuki és helyes pasit a "fa alatt" xD
24/36 anonim válasza:
Ja és természetesen egészséget, hosszú életet minden családtagomnak, rokonomnak :) előző voltam
25/36 anonim válasza:
Sulimentességet, csendet, békét, nyugit és egy nagy plüssmacit (tudom az utolsó kicsit gyerekes:)
26/36 anonim válasza:
kisbabát :) talán majd jövőre...
békességet és boldogságot!!
28/36 anonim válasza:
A világ összes pénzét! XD Nah komolyra fordítva a szót, én csak Nagy-Magyarországos cuccokat - pólókat, sálakat - szeretnék. A géphez meg semmit sosem voltam ilyen PC játék kéregető meg, hogy új videókártya. AZ ajándék legyen valahogy olyan személyes :D Mert beszereled a videokártyát és ennyi. Nem tudod elvinni a suliba, munkahelyre megmutatni, hogy látjátok ezt kaptam. Vagyis eltudod de senkit sem érdekelne XDXD AZ ilyen ruhákat vagy könyveket stb. simán elvhieted és megmutathatod és szerintem több gyereket, felnőttet fog érdekelni mint a videokártya :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!