Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Hogy változtassak az életemen? Eddig minden a pasikról, divatról szólt, a trendiségről. És a bulizásról. Felelőtlen életet éltem. Most szakítottam a párommal, és szeretném ha megváltozna az életem. Szeretném bebizonyítani hogy nem vagyok az a buta liba, aki csak divatozik, szeretném ha az eszemért és nem a kinézetemért szeretnének.. Lehetséges, hogy egy közepes tanulóból osztályelső legyen év végére?

2013. febr. 2. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges,ez csak rajtad múlik!

Ha már beismerted a hibáid akkor az már egy lépés.A következő irányuljon a rossz dolgok kiiktatására.

magyarán ha tudod hogy mit is csinálsz rosszul akkor figyelj oda hogy ne csinálj semmi olyat amit nem kéne.

2013. febr. 2. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:
csak az a gond hogy étkezési zavarokkal küzdök.. (bulímia) és sajnos az veszi el a kedvem attól hogy jobb életet élek, mert tudom, hogy aki bulímiás úgysem él sokáig..
2013. febr. 2. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Tudod, ismerek valakit, aki 2 éve még egy általad is leírt "buta liba" volt, most viszont egy rendkívül érett nővé vált, és kőkeményen készül az egyetemre. Az ő példája mutatja, hogy egyáltalán nem lehetetlen a dolog. A bulimia pedig leküzdhető, csak legyél kitartó, és elszánt.
2013. febr. 3. 00:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Étkezési zavarokkal is meglehet küzdeni.

Ami a lényeg hogy rendszeresen vigyél magadba kaját,ha oda akarsz figyelni az alakodra akkor vagy sportolj kaja melett vagy olyat egyél amiben nincs szénhidrát,és mindig foglald le magad valamivel.

Szóval nem lehetetlen csak akarni kell!!!

2013. febr. 3. 02:45
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat :)
2013. febr. 3. 13:09
 6/6 anonim válasza:
Az étkezési problémád lelki eredetű , gondolom próbálsz megfelelni az elvárásoknak, hozni a menő csaj szerepet , amit talán azért vettél föl hogy befogadjon a társoságod, vagy önértékelési problémád miatt akartad bizonyítani magadnak hogy te vagy az ász,felszedtél egy srácot ,reménykedtél hogy majd megismer és a lényedet fogja kedvelni nem csak a kinézeted miatt van veled,de ráeszmélhettél hogy ez nem így van ,csalódtál a szerepedben. Mélyen legbelül tudod hogy te nem ilyen vagy,jobbra vagy hivatott ,de ezért tenni is kell.Remélem sikerül megmutatnod majd mindenkinek hogy ki is vagy valójában
2013. febr. 7. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!