Azok, akik lepontozzák a másikat, miért teszik?
Figyelt kérdés
Azokhoz szól elsősorban a kérdésem, akik lepontozgatnak rendszerint másokat azért, mert nem egyezik a véleménye. Tehát a válasz hasznos, mégis lehúzzák. Főleg a család kategóriában ilyenek az emberek. Teljesen korrekt válaszokat írok és mégis 60 százaléknál nincs több, pedig nem vagyok sértő, a kérdésre válaszolok, stb. Már megmondom őszintén, azon gondolkozom,hogy nem is kéne idejárnom.2013. febr. 2. 19:35
1/6 anonim válasza:
Sok itt az idióta aki már csak savanyúságból is lepontozza a másikat.Pedigf sok értelme nincsen.legyenek boldogak ezek az emberek!!! :)
2/6 Zsolt75 válasza:
Ne törődj vele ha lepontoznak. Ha biztos vagy benne, hogy nem sértesz meg senkit csak jó szándékú véleményed és tanácsod van akkor ez bőven elég. Vannak akik nem tudják elfogadni ha mások másként vélekednek.... ettől azonban te nem vagy rosszabb senkinél.
3/6 anonim válasza:
Én jelenleg kb. 50%-on állok. De ez nem az én hibám. Azért pontoztak le baromi sokan, mert egy pár kérdésnél felemeltem a szavam az abortusz ellen. Különösebben amúgy engem sem zavar a dolog, mármint ha lepontoznak. De a magzatok legyilkolása már annál inkább!
4/6 A kérdező kommentje:
Most épp legutóbb engem is ezért pontoztak le.
2013. febr. 6. 09:50
5/6 anonim válasza:
A lepontozók primitív bunkók. Nekem csupa értelmes válaszom volt, próbáltam legjobb tudásom szerint segíteni valakinek, mégis néhány nap alatt 3%-ot vesztettem. Sajnos a lepontozók sokkal buzgóbbak, mint a pozitívan értékelők. Azt is megkérdezhetted volna, hogy akinek tetszik egy válasz és hasznosnak is tartja, miért lusta értékelni???
6/6 anonim válasza:
En eleve nem ertem ezt a pontozos rendszert. Minek?
Aki trollkodik, nem a kerdesre valaszol, azt siman ikszelje ki a kerdezo. De egyik valaszolonak pl mi koze a masik valaszolo valaszahoz, egymast mi ertelme pontozni?
Nem mintha valaha egy pilanatig is erdekelt volna hogy ki milyen pontot ad arra amit irok. Ha irok valamit azt a kerdezonek irom nem a tobbieknek, es az pusztan az en velemenyem amit nem kotelezo megfogadnia senkinek, meggyozni nem akarok senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!