Csuklas ellen mit lehet tenni, hogy muljon el?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:51
1/9 anonim válasza:
Koncentrálj. Koncentrálj arra hogy nem csuklasz, és akkor tényleg nem fogsz. Nálam bevált.
2/9 anonim válasza:
Hát a hiedelmek szerint az is számit mitől alakul ki pl. fázol, szomjas vagy, túl sokat itál, túl sokat nevetél, túl gyorsan beszéltél. Szóval nekem mindig bejön egy nagy pohár víz, egy jó meleg takaró, ha valaki megijeszt,esteleg ha tudsz fejenálni az is segíthet
3/9 anonim válasza:
igyál citromlevet. igyál vizet. tartsd vissza a levegődet.
ezt meg a védőnő mondta: vegyél nagy levegőt, bal kezedet emeld fel, igyál 15 kortyot. nekem bevállik :D
5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen!
2009. szept. 3. 17:10
7/9 anonim válasza:
nekem egyiktől sem múlik el. anyu egyszer látott a tvben egy módszert. a két szemöldököd között pontosan középen az orrod tövénél körkörösen és erősen masszírozgasd.
8/9 anonim válasza:
en ha nagyon ehes vagyok es eszek, az elso falat utan rogton elkezdek csuklani
9/9 anonim válasza:
szopogass jégkockát :D de tényleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!