Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan győzhetném le a félelmem?

Hogyan győzhetném le a félelmem?

Figyelt kérdés
Talán hülyeségnek fogjátok tartani de félek ha kezd esteledni, nem is a sötéttől, hanem nagyon sok ilyen szar ijesztgetős oldalt nézettek velem, ez ott kezdődött ami bennem egy életre megmarad hogy unokabátyáim beindítottak egy játékot nekem aminek a végén beugrik egy ilyen szarság... És hát kölyök voltam ehhez tartozó gyermek lélekkel, az a fej pedig kib*szott ronda.. Ez egy életre megmarad bennem úgy érzem és van hogy este egyszerűen nem tudok kimenni mert eszembe jut, ez vagy más ilyen hülyeség , de van hogy szó nélkül körbejárom még a kertet is éjfélkor... Tippek, vagy ha járt már valaki ebben a cipőben tudna tanácsot adni?
2013. febr. 1. 20:29
 1/4 anonim válasza:
Nézd a jó oldalát, te legalább olyan dolgoktól félsz, amitől sok ember. Én speciel a tacskóktól rettegek, olyan szinteken, hogy ha pórázzal szembe jön velem az utcán egy pánik rohamot kapok. Így, hogy nincs itt egy se semmi bajom velük, csak szemtől szembe kerülök velük, na az a para. Amit neked tudok ajánlani az az, hogy vegyél egy nagy levegőt és ülj föl az ágyadban. Menj el a villanyig kapcsold fel és, ha nagyjából megnyugodtál, akkor utána ugyan úgy minden máshol is kapcsold fel a villanyt amerre jársz, Kezdetnek ez jó. Ha pedig nagyon nem tudod magad rászánni jusson az eszedbe, hogy az amitől félsz akkor is el fog kapni és megesz, ha az ágyadban fekszel. Most nem jobb előtte inni vagy pisilni egyet, ha már amúgy is ki akarnak belezni? Félni nem rossz dolog, sőt sokszor hasznos, csak tudd kordában tartani a fantáziád. És sose felejtsd el: Amit te látsz vagy gondolsz az csak a képzeleted szüleménye...a tacskók viszont valódiak...
2013. febr. 1. 20:55
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez egy nagyon érdekes és aranyos válasz köszönöm szépen!:)

Igen végül is sokszor belegondoltam már hogy alaptalan ez az egész a nagymamám 10 évig egyedül lakott az Isten hátamögött egy eldugott kis házban, erdőkön kellett esténként átmennie és egyszer sem történt vele semmi, de is a kutyáktól félt:)

Szóval lehet hogy fel kéne hagynom ezzel.. Próbálkozok majd, idővel talán kinövöm 14 éves vagyok most. Köszönöm még egyszer a választ, ez megnyugtató volt:)

2013. febr. 1. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

A félelem legyőzésére az a legjobb módszer ha szembenézel vele. Tegyük fel sötétben mész este és mondogatod magadban hogy pl: "gyere ha itt vagy, ijessz meg úgy sem tudsz stb.."

Szóval nézz szembe a félelmeddel és egy idő után megszokod. De végül is nem léteznek ezek és mint előttem is leírták ez csak a képzeleted szüleménye amivel ha szembenézel akkor egy idő után legyőzöd és figyeld meg sikerülni fog, bízz magadban mert ez a legjobb módszer.

2013. febr. 2. 04:32
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!:)
2013. febr. 2. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!