Hogyan győzhetném le a félelmem?
Ez egy nagyon érdekes és aranyos válasz köszönöm szépen!:)
Igen végül is sokszor belegondoltam már hogy alaptalan ez az egész a nagymamám 10 évig egyedül lakott az Isten hátamögött egy eldugott kis házban, erdőkön kellett esténként átmennie és egyszer sem történt vele semmi, de is a kutyáktól félt:)
Szóval lehet hogy fel kéne hagynom ezzel.. Próbálkozok majd, idővel talán kinövöm 14 éves vagyok most. Köszönöm még egyszer a választ, ez megnyugtató volt:)
A félelem legyőzésére az a legjobb módszer ha szembenézel vele. Tegyük fel sötétben mész este és mondogatod magadban hogy pl: "gyere ha itt vagy, ijessz meg úgy sem tudsz stb.."
Szóval nézz szembe a félelmeddel és egy idő után megszokod. De végül is nem léteznek ezek és mint előttem is leírták ez csak a képzeleted szüleménye amivel ha szembenézel akkor egy idő után legyőzöd és figyeld meg sikerülni fog, bízz magadban mert ez a legjobb módszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!