Hol található Magyarországon Ovonőképző?
Figyelt kérdés
2013. febr. 1. 06:41
11/15 anonim válasza:
Zalaegerszegen van egy szakközépiskola, ahol ugyan nem konkrétan ovonőket képeznek, de pedagógia szakon lehet tanulni és már nem egy ismerősöm volt aki már ovonőként dolgozik és ott tanult. :)
12/15 anonim válasza:
11.-igen de azóta továbbképzést és főiskolát kellett nekik végezni,mert most már ahhoz kötik.
13/15 A kérdező kommentje:
14:08 nem tudom mi bajod az ertelmi kepessegeimmel! Szerintem semmi baj amugy ha en ovónő akarok lenni akkor az is leszek! attol h neked nem tetszik ez a szakma akkor válassz mást.. Mert nekem nagyon is tetszik! :) Nem rosszból de nem vagyunk egyformák! :) Többieknek köszönöm :D
2013. febr. 2. 12:39
14/15 anonim válasza:
Az a bajom az értelmi képességeiddel, hogy többször is leírtak, főiskolai végzettség kell, de te a középiskolát magyarázod....
15/15 anonim válasza:
Megszerzed az érettségit, aztán jelentkezel a főiskolára (Szekszárd, Baja, Sopron, Kaposvár, Budapest, én ezekről tudok), ott 3 évig tanulsz, majd középfokú nyelvvizsgát teszel és utána kézhez kapod a diplomád, amivel elhelyezkedhetsz óvodában. Ez a menete.
24N óvónő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!