Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan segíthetnék Magyarorszá...

Hogyan segíthetnék Magyarországon?

Figyelt kérdés

#Magyarország #segíteni Magyarországon
2013. jan. 28. 17:15
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Van sok pénzed?
2013. jan. 28. 17:19
 2/3 anonim válasza:

Ha még fiatal vagy:tanulj sokat(bár tudom,nem könnyű,ugyanis elég drága a főiskola,egyetem,stb.),de hidd el, megéri.A parlamentbe elképesztően nehéz bejutni,de sikerül,akkor már megvan az első lépés.Ezenkívül szerintem az is segítség,ha az emberek nem szemetelnek.Lehet,hogy ez így semmiségnek tűnik,de sok külföldi ország olyan tiszta...és ki akar szeméttel teli országban élni?! Ha valaha egyszer rávennék a magyarokat valamilyen módon,hogy ne szemeteljenek,vagy ha látnak,vegyék fel,óriási előrelépés lenne.Szóval ezen is munkálkodhatsz.

Ami a mezőgazdaságot illeti,el kellene érni,hogy több gyümölcsöt/zöldséget termeljenek itthon,és azt vegyék az emberek,hiszen az időjárás nagyon kedvező,mégis a legtöbben a külföldi árukat veszi.

2013. jan. 28. 17:30
 3/3 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok,és szerintem ez azért nagyon kedves ötlet. :) Remélem nem írtam túl bonyolultan :)SOK SIKERT!Mi Magyarok,tartsunk össze!!!!!!! :)
2013. jan. 28. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!