Szerintetek ciki ha egy 12 éves lány kitomott melltartót hord? (Ne arra gondoljatok, hogy csak egy picit van kitomve, hanem arra, hogy totál, mindha már 18-20 éves lenne. )
Hát igazából nem rólam van szó, hanem egyik barátnômrôl, aki hát igen nagy zurzavarokat tud csinálni, és nagyon gyerekesen is viselkedik.
Igazából szerintem csak mivel fejletlenebb mint a tobbi lány az osztályból azért tomi ki. Mert a tobbilánynak nincs nagy melle hanem csak, hogy már agyilag fejlettebek, néhány változáson már átt estek meg ilyesmik amik ilyen korban torténnek, és ô neki még nincs ezért tomi ki-legalábbis szerintem. De kozben nagyobb is a hasa, meg totál egyik napról a másikra "nô" a melle, és már ma is próbáltuk neki elmagyarázni, hogy 12 éves mit akar nagy melleket de ô azzal magyarázza ezt az egészet, hogy ezek kényelmesek, pedig szerintem a sportmelltartó sokkal kényelmesebb. Megvannak olyan helyzetek amikor totál látni ,hogy kivan neki tomve, mert váltáskát hordott valamikor suliba és lelapult neki meg tesire oltoztunk és a melltartó a nyakában volt meg még ilyesmik. Meg kozbee olyan kisgyerekesen viselkedik.Szerintem ez egyáltalán nem normális, csak fejlettebnek akar tuni, de nem az.
Ez nagyon igaz.
Mondjuk az igazat megvalva nincsenek érte oda a fiúk.. De már ez az ô dolga lesz,ha nem érti meg akkor nem érti meg. Mert már elmagyaráztam neki tobbszor is, de hát mit lehet tenni ha valaki ilyen érthetetlen..
ez nem kérdés a nincs semmi melle ne hordjon melltartot
ha kicsi van neki hordjon topot ennyi.nekem sincsen nagy mellem de én legalább nem tömöm ki.az olyan lányokból lesznek a k.... akik kitömik!!!
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!