Van ki út? Mit tegyek? Van olyan szervezet ahova fordulhatnék?
19éves vagyok! 2ével ezelőtt megsérült a job térdem idén januárba megmütöték. Viszont azóta is fáj(a gyógyszer amivel rendbe jöhetne 30ezer forint -félévente meg kell vennem életem végéig) Bele törődtem jó akkor nem lesz több sport, az iskolát ott hagytam mert katonai suliba jártam..
Dolgozgatok, de az se megy nagyon komolyabb helyre nem tudok el menni. A bal térdem ugyanolyan panaszos lett egy két hete mint a job. Valószínű ugyan az a baja is. TB-m nincs! egy ócska vizsgálat 15ezer forint lenne. A családom nem tud támogatni sööööt. NEKEM VÉGEM!
Szerintem pedig ha suliba jársz,mégpedig azt irtad akkor az iskola(még az egyetem is) fizeti az elöző hozzászoló által irt 4500 forintot!!!
Szerintem keress valami irodai jellegű munkát,vagy polgári szolgálatos katonaként végezd el s akkor nem kell fizikai munkát végezned!
Ha másnem legyél passziv féléven(akkor is perkálja a suli utánad,s még ha mákod van) diákmelód is lehet.
Ezért vagyok én is passzívon:d:D
Sajnos a felnőtt bérletet meg kell venni.(Ha pesti vagy persze)
Egyébként sajnos nekem a bokámat mütöttték,s ahogy jön a hideg idő FÁJ! S nincs rá semmi gyógymód:( Gumizokni meg társai.
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!