TV mentes szombatot kezdeményezett a Szabad Vállalkozás nevű szervezet! Mit gondoltok róla?
Ha ennyire zavarja a TV őket akkor ne nézzék.
Nem értem az ilyen f*szfejeket...
Mellesleg még hülyék is mert valszeg csak odáig látnak el hogy sokat tévéznek az emberek, de odáig már nem hogy szombat főműsoridő, rengeteg pénzbevétel a csatornáknak, munka a tévéknél dolgozóknak stb.
Nem vagyok TV függő, de szombaton van pl. a forma1 vagy a kedvenc csapatam foci meccsei...Meg aki akarja miért ne nézhetné?
nekem 8
Volt, hogy tavaly 2 hónapig be se kapcsoltam a tv-t. Átlapoztam előre a műsorújságot, de csak sz@r műsorok voltak benne, így be se kapcsoltam. Egyszerűen undorodom az értelmetlen, idióta műsoroktól. Mostanában is csak 2 magyar nyelvű műsort nézek, ez 1 új csatorna 2 műsora. Bár én a neten nézek inkább külföldi csatornákat több célból is.
Hogy mit gondolok? Azt, hogy tök mindegy hogy egy TV mentes napot akarnak, a többség úgyis a TV előtt fogja mereszteni a szemét miközben nézi az Alekosz és társai féle idiótákat.
Ez olyan, hogy az emberek tudják, hogy a kínai cuccok között van gagyi is, mégis tudván, hogy az, megveszik. Aki 'megajándékozza' magát ilyen színvonalú műsorokkal, az nem sokat törődik a saját szellemi igényeivel.
Első vagyok!
Táncos:) ->Everdance
Régen hétfőn volt adásszünet. A 2. műsor pedig csak délután volt.
Az ilyen szervezeteknek pedig csak azt tudom javasolni, hogy a továbbiakban inkább a kedves mamával. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!