Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elégedett vagy a világgal?...

Elégedett vagy a világgal? Nem élnél szívesebben egy elképzeltben?

Figyelt kérdés
Én szívesebben élnék pl egy olyanban mint ahol a Gyűrűk Ura játszódik:D
2009. szept. 2. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
elképzeltben nem, de viszont szívesen élnek a 14-15. században mert akkor nem volt ennyi luxus, ennyi lusta ember
2009. szept. 2. 19:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Akárhol máshol szívesebben élnék, mint itt. :)
2009. szept. 2. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát én is szívesebben élnék egy olyan világban ahol senkinek sincs semmi problémája és nincsenek zsarnokok,csalók.És hát szerintem az is jó lenne ha az emberek erdőkben laknának saját kezük által eszkábált házakban.És rendesen el kéne menni vadszáni a napi betevőért.Persze ez mellett lenne áram villany mert hát ha sérült van tudják már megműteni/meggyógyítani!

Ja és amit nagyon szeretnék hogy minden betegséget lehetne gyógyítani!

2009. szept. 2. 21:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem, nem vagyok elégedett! Utálom ezt a világot, és mindent meg fogok tenni, hogy változtassak rajta, legalább egy kicsit! Én a saját világomban élek, mások azt mondják, hogy egy álomvilágban, de nem érdekel. Itt minden megvan, amire nekem szukségem van és nem kell a realitás, soha nem leszek gondterhelt "kispolgár".

Azt akarom, hogy békében éljunk egyutt és ne pusztítsuk tovább ezt a világot! Nem kell nekunk mindent tudnunk, kell, hogy titkok is maradjanak :)

Ha kell, akár saját magam boldogsága árán is segítek másoknak, mert egy kicsit jobbá akarom tenni ezt a világot. és nem a megváltónak képzelem magam, csupán egy ember vagyok aki rájott, hogy mi is hiányzik! A szeretet!

(Tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban, volt aki alaposan letolt érte, hogy mit képzelek én...)

2009. szept. 2. 22:01
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat és egyetértek:D
2009. szept. 4. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!