Én személy szerint mindegyiket imádom, a bleachet, a narutot, a one piecet, és a fairy tailt is. Énis úgy voltam a one piece-el, hogy én ezt az életbe nem nézem meg. Nagynehezen rávettek, és megnéztem az első részt. Akkora sokk volt.. Kb egy hétig állt a gépen mire megint rászántam magam és azóta nézem.
2013. ápr. 29. 21:33
12/18 anonim válasza:
Hát én mindkettőt nézem és mindkettőért oda meg vissza vagyok:D szerintem egyik se lesz soha jobb a másiknál, egyiket se bántam meg hogy elkezdtem:)
2013. nov. 22. 21:13
13/18 anonim válasza:
Ez a kérdés szerintem csak magyarországon létezik.:D Több, mint valószínű, hogy más (japánon kívűli országban) sokkal nagyobb népszerűségnek örvend a One Piece, mint itt, hazánkban.:) Hajjhajjj..néha elgondolkozok, hogy mennyi animés lenne mo-on, hogyha az animax a OnePiecet kezdi el sugározni a Naruto helyett..:))
2014. febr. 22. 22:47
14/18 anonim válasza:
Amikor elolvastam ezt a kérdést arra gondoltam, hogy mi f -sz! :D Bocs de ez teljesen egyértelmű.
A számok is és a rajongók is ezt mondják. Több évig Narutofan voltam és miután megismertem az OP-ot, Naruto már rögtön egy semmi lett számomra. (Azért még szoktam olvasni a mangát, hogy ha már olyan sokáig követtem a sztorit)
Azért ezeket még hozzá teszem :D
Bleach- Ichigo már egy korcs lenne? xD Mert már mondták embernek shinigaminak hollownak fullbringernek meg már nem is tudom....
A Fairy Tail egy hatalmas sablon... A karakterek kinézete és személyisége is azonos egy másik mangával. Pl.: Shanks-Gildarts. Shanks 1997-ben jelent meg. Gildarts meg 2008-9? Egy kicsit nem szembe tűnő? xDD Vörös haj. Apa figura. Mentor. Állandó hülyéskedés. Ivás stb
2014. febr. 24. 10:59
15/18 anonim válasza:
En nemreg kezdtem bele a OP-ba, igy nalam meg a Naruto van az elen, es szerintem az is marad. Nem mondom hogy nem tetszik a OP, de az en lelki vilagomhoz a Naruto jobban illik. A Bleach-rol meg csak annyit hogy tipikusan a ?Dragon Ball temaba? sorolnam ahol egy harc 15. Reszig tart. Persze nem mindenki egyforma, igy a velemenyunk sem lehet ugyan az. ;)
2014. nov. 8. 17:09
16/18 anonim válasza:
Nállam az OP-az első. És az a kedves kommentelő aki azt írta, hogy a FMA király a többi ratyi, ez már több mint felháborító. Nekem is benne van a FMA a top 10-es listámban és még máig szerintem a brotherhoodnak van a legjobb op-ja, de azt kijelenteni, hogy egy anime jó a többi ratyi.... Szerintem te láttad a FMA-t több animét nem is néztél aztán itt gyakori kérdésen beírtad, hogy anime aztán egyre beírtad, hogy jó szar csak a FMA jó. Ha végig nézel legalább 10 animét ( ami nem soul eater NOT hosszúságú) akkor elfogadom és mondhatod azt, hogy ratyik. Én amikor elkezdtem az OP-t akkor nem nagyon fogott meg de azért fojtattam és most pedig nincs olyan nap, hogy ne néznék minden nap legalább 10 részt.
2016. febr. 11. 19:19
17/18 Ali3n válasza:
Az összes animét úgy indítottam hogy nem érdekeltek. A one piece-t sokáig nem akartam megnézni ám egyszer megnéztem az első részt és hirtelen 8ig meg se álltam éreztem hogy beszippantott. A Narutot még az öcsém nézte anno a Jetixen majd idővel megkedveltem bár sokkaltam a fillereket de nekem Shikamaru lett az ász. Bleach már az elején el kezdett tetszeni, bár sokkaltam hogy milyen keverék ez az Ichigo. Fairy tailt elkezdtem nézni de nem érdekelt majd láttam hogy a párom nézi ő akkor már a mágia versenynél tartott és az már érdes volt úgyhogy gyorsan nekiestem és utolértem.
2017. febr. 3. 23:41
18/18 anonim válasza:
One Piece: az anime, ami egyszer felülmúlja a Naruto-t?
Igen. Habár ezt a kérdést fordítva kellett volna feltenni, mert az OP jobb, és öregebb is mint a naruto, szóval ő volt előbb, és az övé a dicsőség.(Nem mintha akkor nem lenne, ha a Naruto lenne öregebb...)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!