One Piece: az anime, ami egyszer felülmúlja a Naruto-t?
A One Piece már réges rég messze messze fellül múlta a Naruto-t... Mind mangában mind animében.
2012es manga eladások , majdnem 4x több eladott One Piece Manga mint Naruto.
Én nem tudom mitől ilyen népszerű, de szerintem gagyi. (Persze ez csak az én szubjektív véleményem, amitől nem fog csökkenni az One Piece népszerűsége. :D) Idegesítőek a karakterek számomra. Ez van. Kinek a pap, kinek a paplan.
Na nem mind ha a Naruto sokkal jobb lenne. Egyébként ha a Narutóba nem lenne ennyi g*ci sok filler, akkor egész elfogadható lenne, mert maga a sztorija nem rossz.
Idegesítő karakter van a Naruto-ban is elég sok , sőt csak az van 1 kivételével . Ez a kivétel szerintem Itachi , az egyetlen kivétel a narutoban a Respect szó-ra! Mert ő tényleg Respect ! A One Piece-ben is vannak idióták nem azt mondom , de ott egy külön epic világ épül rájuk . Most komolyan , ki az aki nem fossa össze magát amikor Perona vagy Moria elkezd röhögni. Storyban talán veri a naruto , de ez kevés , mégis a one piecere több ember kiváncsi.
Egyébként a Naruto animét iszonyat roszul csinálják , ugya a One Piece simán halad 1 rész 1 fejezettel és senki sem szól be érte , míg a naruton volt hogy 10 fejezet lement és csodálkoznak hogy 2 év 100részéből több mint 60 filler .
Nagyon szeretem mindkettőt.:D Narutóval kezdtem, hamar fölküzdötte magát a személyes top 10-em legmagasabb fokára, One Piece-szel meg messziről farkas szemeztem, mert egyszerűen féltem tőle.
De hát... ha az ember lánya egyszerűen shounen fight mániás, hát mit ad Isten, eljön a végzete. Gyanús volt számomra, hogy a One Piece benne van a legjobbak között, amiket ha nem is láttál, tudod, mik azok, rengeteg a rajongója, stb...
És akkor csapott be a ménkű. Elkezdtem. ÉSSSSSSS secperc alatt, már az elején éreztem, hogy nekem ez KELL, ez nagyon jó, és miért nem kezdtem el hamarabb? Úgy söpörte le a top 10em ászát, a Narutót trónjáról, hogy észre se vettem!:D
Én aszondom gyerekek, nem kell beszarni a szokatlan rajzstílustól és karakterábrázolástól, és igenis féltem tőle, de ma már egyáltalán nem zavar, sőt. Különösen tetszik, hogy egyedi.:D
Aki még nem kezdte el, és vágyik valami katartikusan jóra, vagy újdonságra, LETS GO gyerekek.:D
Szerintem a Naruto-t,sok minden felülmúlja. Soha nem értettem a népszerűségét. Kb. 10 rész után dobtam.
One Piece helyett pedig nekem inkább a Fairy Tail,de ha már a "legekről" akarok beszélni,akkor Bleach.(szigorúan japán szinkronnal,magyar felirattal!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!