Eltört a lábujjam és ráléptek és azóta olyan mintha tűvel szurkálnák, ezért vissza kell menni a kórházba?
Figyelt kérdés
Tehát, eltört a kis lábujjam és mai nap folyamán rálépett egy ember azt hittem hogy helyben meghalok de ez most nem lényeg. Amióta rálépett azóta folyamatosan szúr olyan mintha tűvel szurkálnák.. ezért most vissza kell menni a kórházba? Legalábbis az orvos azt mondta, hogy ha megint ütés éri ilyen állapotban akkor menjünk vissza, de szerintem ennyiért felesleges lenne visszamenni.. vagy hát nem tudom2013. jan. 28. 14:49
1/1 anonim válasza:
Mindenképpen menj vissza, mert lehet valami komolyabb is... pl: elfertőződött. De ha pár napon belül nem gyógyul fordulj orvoshoz. Ha elmúlik akkor csak a szúrások a gyógyulás jelei voltak. Sajnos én is jártam már így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!