Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megverni az...

Hogyan lehetne megverni az ilyen csajokat?

Figyelt kérdés

van egy csaj aki kihívott verekedni,mert nem birja a fejemet.Én ki is megyek a becsületemért kiállok!A csaj nálam egy fejjel magasabb és kb. 2x akkora mint én szélleségbe!Eröm az nincs!14 éves vagyok és utoljára 10 évesen verekedtem!

Hogyan tudnám megverni?

Hova üssek hogy télleg földre kerüljön?

Tudnátok tanácsot adni???

2009. szept. 1. 22:14
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
üsd-rugd csöcsön:D vagy egy jo emberes álassal vagy orrossal nyiss
2009. szept. 1. 22:23
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Acélbetétes bakancs. Belerúgsz egy nagyot, többet nem fog két lábon járni :D

Vagy valami küzdősport, igaz, ezt nem lehet ilyen rövid idő alatt megtanulni... Pedig jó volna egy kézelkapós-és-kicsavarós-és-földredöntős technika...

2009. szept. 1. 22:23
 3/21 anonim ***** válasza:
83%

Nem szeretnélek kioktatni, vagy fölöslegesen pofázni itt neked...

De mire jó az, hogy megbeszélitek, hogy elmentek verekedni? Aztán aki "nyer" az a jobb, aki meg "vesztett" az a rosszabb. És mindenki lilán, zölden, kéken, sárgán megy haza... És még valami bajotok is lehet, ha mellen vagy valami érzékeny helyen ütitek meg eygmást!

14 évesen lehetne több eszetek, és megbeszélhetnétek a problémáitokat, nem így kéne lerendezni.

A küzdősport pedig tényleg jó lenne, de csak ha valaki spontán meg akar ütni és megvéded magad; nem pedig úgy, hogy megbeszélitek, és akkor elmentek verekedni...

És mindent 15 éves fejjel mondom, nem úgy, hogy idősebb vagyok, és itt kioktatlak. A verekedés nem vezet sehová!

15/F

2009. szept. 1. 22:34
 4/21 anonim ***** válasza:
63%

Ha 15 éves vagy te is tudod hogy a kérdezőnk nehéz helyzetben van hiszen a mai tizenéves lányok 80%beképzelt kis ribanc! És az IQ szintjük nem jut el odáig hogy kulturáltan oldják meg a problémáikat.Akár megver akár te győzől én azt javslom mond el a szüleidnek és a gyámügyi vagy családsegitö szolgáltnál tegyél panaszt a lány ellen!

18/L

2009. szept. 1. 22:44
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy jól irányzott rúgás vagy öklös a gyomorszájába és fetrengeni fog meg levegő után kapkodni. nagyon fájdalmas tényleg pokoli szar érzés. arra vigyázz, hogy ne okozz neki 8 napon túl gyógyuló sérülést, amiről akár látleletet is lehet csináltatni. nehogy aztán egy ilyen miatt keveredj rendőrésgi ügybe. a gyomorrúgás azért jó, mert vége van tőle, mint a botnak, de nem tudja bizonyítani, mert nem lesz nyoma.
2009. szept. 1. 22:44
 6/21 anonim ***** válasza:
59%
De gáz! Nem mondod, hogy ilyen van?! Hol élsz te?
2009. szept. 1. 23:00
 7/21 anonim válasza:
59%
Ezt sose értettem!!!! A 14 éves lányok úgy néznek ki, mint a 20 éves qrvák, nagyon nőnek érzik magukat, meg azzal menőznek, hogy már dugt@k..... Nem értem, hogy lehet a női önérzettel összeegyeztetni ezt a "gyere ki a fűre" dolgot? Megvédeni a becsületed? Mintha egy gladiátort játszó, barnítókrémezett budibuilder lennél. Még az előttem szóló 15 éves FIÚ szerint is gáz ez.... De azért gondolom nagyon nők vagytok.... Bakker!!! Mondd meg neki, hogy szarsz rá és ha izélnek, hogy gyáva vagy, akkor mond azt hogy inkább vagy gyáva, mint egy hermafrodita qrva!!!
2009. szept. 1. 23:03
 8/21 anonim ***** válasza:
59%

Hát sajnálom, ha neked a becsuleted megvédéséhez erre van szukséged...

Miért nem tudjuk már egymást szeretni???

A becsuleted megvédése inkább az lenne ha kedves lennél vele, annak ellenére is, amit veled csinál.

2009. szept. 1. 23:24
 9/21 anonim ***** válasza:
71%

Ha nincs erőd, minek verekszel?

De ha minden kötél szakad, ha kisebb vagy gyorsabb (nak kell lenned...)

Ha támad, oldalra térj ki, térdhajlat, rúgás jó erősen, ha letérdel akkor gyakran szabad préda a feje, térd v ököl.

Bár nem árt fejben lejátszani.

2009. szept. 1. 23:39
 10/21 anonim ***** válasza:
59%

"Ha 15 éves vagy te is tudod hogy a kérdezőnk nehéz helyzetben van hiszen a mai tizenéves lányok 80%beképzelt kis ribanc! És az IQ szintjük nem jut el odáig hogy kulturáltan oldják meg a problémáikat."

Igen, tisztában vagyok vele! De ott van a többi 20%, akikkel lehet barátkozni, jófejek, segítenek ha kell, és NORMÁLISAN lehet velük beszélni, bulizgatni, stb.

Én pedig csak ilyen lányokat/fiúkat ismerek, mert a többi nem érdekel! Nem veszem számba őket, mert ugye "hülyék szintjére nem alacsonyodok, mert olyan leszek mint ők; ők pedig legyőznek a rutinjukkal."

És ahhoz képest elég sok jófej haverom van, mégha a bunkóbbak 4x többen is vannak. Persze mi is közösen kiállunk magunkért, ha valaki belénk köt, de eddig még nem volt sok ilyen...

Tehát akármilyen bunkók is legyenek a "mai" 14-15 évesek, nem a verekedés a megoldás; inkább okosabbnak kell lenni, és a sok bunkó közül ki kell választani azt a pár normális embert, akikkel normálisan lehet elintézni mindent!

A többit pedig kerülni kell! Amióta én is ezt teszem (4 éve), nem verekedtem annyit! :D

előző, 15/F

2009. szept. 1. 23:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!