Középiskolai felvételi?
Figyelt kérdés
Hetedikes vagyok, és egészségügyi iskolába akarok menni (műtétes nővérke vagy szülésznő szeretnék lenni vagy valami hasonló) de hogy működik a felvételi? Aztsem tudom hogy milyen ez..hol kell megírni milyen egyáltalán..és semmit nemtudok ezzel kapcsolatban. Szerintem Debrecenbe mennék a Dienes Lászlóba, mit gondoltok erről a suliról? és kolis lennék..ez mennyire gátol a tanulásban? mi az hogy iskolákat beírni? Ne hülyézzetek meg semmi mert tényleg kezdő vagyok, és utálom az osztályom, tehát nem akarom elmondani nekik hogy hova megyek továbbtanulni, de lesz egy olyan szülői amin mi gyerekek is megyünk és mindenkin végig megyünk a továbbtanulással kapcsolatban. nyolcadikban van valami olyan ami segít középsulit találni és egyáltalán a felvételivel kapcsolatos információkat közli?2013. jan. 27. 17:50
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!