Mit jelenthet ez az álom?
Figyelt kérdés
hát úgy kezdődött hogy jöttem kifelé az iskolából és nagy hó volt (de közbe esett is hó) de olyan félhomály volt és nemtudom hogyan de valahogy a földre kerültem vagy elcsusztam vagy valami és ahogy elestem a kezem belesüppedt a hóba és éreztem valami szőröset kiástam a hóból de nem csak egyedül voltam voltak még ott barátnőim is de ők nem csináltak semmit meg se szóalaltak na és egy fehér labrador vagy golden retriver volt a hó alatt tiszta fehér volt a bundája színe de már alig élt szegény aztán szerintem még lett volna tovább is csak csörgött a telefonom és fölébredtem rá sajnos pedig kiváncsi lettem volna mi lesz utánna!! de amugy mostnába szoktam kutyákról álmodni de csak rosszat pl legutóbb (ez volt a legrosszabb álmom) a kiskutyámat ütötték el egy bringával és teljesen szét volt esve a feje és én ezt valahogy végignéztem és a kezembe rohanva vittem az állatorvoshoz és ott halt meg a kezeim között :'( hát én amikor felébredtem rá este már szinte majdnem sítram úgy megviselt!! mondjuk akinek nincs kutyája furcsa lehet hgy sirtam miatta de akinek van az szerintem meg tudja érteni!!2013. jan. 27. 16:35
1/1 anonim válasza:
Szerintem kérdezz meg egy álomfejtéssel foglalkozó embert. Érdekes mert régen nekem is voltak visszatérő álmaim és utána olvastam, valóban igaz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!