Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent ez az álom?

Mit jelent ez az álom?

Figyelt kérdés
Álmodtam egy olyat hogy bérházak voltak és az egyiken volt egy átjáró szerűség. És csak úgy juthattam át ha valamit megcsináltam. ez nem sikerült és nem tudtam átjutni. tudtam h az a világ a másik oldalon egy jobb világ de nem sikerült átjutnom. ez mit jelenthet?
2013. jan. 26. 00:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Valamire még gyurnod kell, nem mentél át egy teszten. Az élet olyan hogy problémákkal fejleszt, amennyiben nemtudod megoldan, újra eléd dobja a problémát.

Pl ha megtanulsz kezelni 1 problémát, akkor az élet letesztel, s akkor szintet lépsz. S a másik szinten új dolgok, újproblémák, de már egy fokkal finomabb jellegüek.

Persze mindez csak tipp.

Gondolkozz el azon mi lehet ez az életben, s gyurjál rá azon képességedre.

2013. jan. 26. 01:33
 2/2 anonim ***** válasza:

az almaidat te magad tudod a legjobban megfejteni. ha erdekel a tema olvass Jungot vagy esetleg Freud, de inkabb Jungot.

elso korben, ennyi infobol ennyit tudnek levenni, ami eleg ertelemszeru: szeretnel valamilyen temaban javitani a helyzeten, ugyerzed kozel allsz a problema megoldasahoz, de valamilyen akadalyba utkozol. kerdes, hogy azert nem sikerult megcsinalnod azt a valamit, mert nem tettel meg mindent, vagy mert meghaladja a kepessegeidet a problema.

fontosak a reszletek is, amire emlekszel, szoval az meg ad egy adalekot a megfejteshez. de mondom, a sajat almodnak te vagy a mestere!

2013. jan. 26. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!