Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nagyon nehéz a 8. évfolyam?...

Nagyon nehéz a 8. évfolyam? Második félévtől már lazítás van?

Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 19:50
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem lesz lazitás,mert évvégén jönnek a vizsgák:)

Hajrááá!!!

23/L

2009. szept. 1. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem olyan vészes a 8. de arra figyelj, hogy ne lazíts második félévtől. A középsuliba azt is kérik amit akkor tanultál! Én lazítottam, megszívtam. Szóval ha nem vagy ász matekos akkor legalább a házit csináld meg :D.

18/f

2009. szept. 1. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
Lazítás van. :)
2009. szept. 1. 19:59
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem olyan könnyű mivel nagyon tanulnod kell, hogy jó iskolába vegyenek fel. Nekem ilyen nem volt mondjuk mert én hatosztályos gimibe járok :)
2009. szept. 1. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
De mondjuk a 8.-ik osztály semmi a 12.-hez képset.
2009. szept. 1. 20:09
 6/9 A kérdező kommentje:
én a lazítást elsősorban tesire gondoltam:D
2009. szept. 1. 20:13
 7/9 anonim ***** válasza:
85%
8. második felében mi már nem csináltunk semmit.. Egész évben a felvételire készültünk, amikor azzal megvoltunk, mindenki fellélegezhetett. Jól le is rontottam a jegyeimet év végére :D Azt úgyse nézték a gimiben, csak a félévi jegyeket.
2009. szept. 1. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A nyolcadik a gimnáziumhoz vagy az egyetemhez képest olyan, mintha nem is iskola lenne.
2009. szept. 1. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
első félévben mindeki a felvételivel fog zargatni hogy tanulj rá hogy felvegyenek.aztán második félévben lehet lazítani már de azért ne annyira mert számonkérik majd azt is amit akkor tanultál.hidd el hogy ez így lesz mert énis most mentem szakközépsuli 1. osztályba és lazítottam 2. félévben most meg kérdezik az akkora anyagokat is :s
2009. szept. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!