Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mesélsz nekem valami izgalmasa...

Mesélsz nekem valami izgalmasat? Történt veled ma, a suli első napján veled valami nem megszokott?

Figyelt kérdés

Új osztálytársak? Új tanárok? Új suli?

Jöhet bármi.. kíváncsi vagyok másnak milyen volt.

2009. szept. 1. 17:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
De ugyanazok, de tavaly is ugyanolyan rossz volt.
2009. szept. 1. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
18:01 vagyok, én voltam az első, aki beköltözött, aztán utólag felhívtak, hogy nekik nem tetszik, hogy elfoglaltam a legjobb helyen lévő ágyat, úgyhogy inkább áttennék a cuccomat a legszarabb helyre, ha nem gond XD
2009. szept. 1. 18:12
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Beszállt az ablakon egy sáska és rámászott az osztályfőnökre. Toporzékolva sikított mire lerázta magáról. Utána még ő is röhögött magán.
2009. szept. 1. 18:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra nem volt,tankönyvosztás,órarend meg a szokásos...mindenki nyalta mindenki seggét,főleg azokét,akiket a nyáron jól kibeszéltek a hátuk mögött,én meg csak ültem leghátul egyedül,és mosolyogtam ezen a sok szánalmas elcseszett emberkén.
2009. szept. 1. 18:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

új suli, új oszt. társak

és félek nagyon :S

nem tom sikerül-e beiileszkedni :(

2009. szept. 1. 20:28
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

új oszitárs.

meg leadott a matektanárom minket :'(

2009. szept. 1. 21:17
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Láttam végre az osztálytársaimat, nekünk nagyon jó az osztály, szóval nagyon örültem :) Új matektanárt kaptunk végre hála!! Sok új tanár van mert most mentem 10.-be, de előző évben csak német volt leginkább, így most németül a föci, a matek, új nyelv, ajaj mi lesz itt :/

am meg nem tudtam a suliban elintézni a bérletet, mert érvényesíteni kell hozzá valamit, és mondom jaj csak ne jöjjön ellenőr, hát jött -.-' De megúsztam büntetés nélkül :) Röviden ennyi ;) Ja könyvosztás, órarend, elmesélték hogy mik lesznek az évben stb. Midenkire mosolyogtam, jó volt az elős nap! ;) Bár sztem egy hét és megint nyáriszünetet akarok xD

2009. szept. 1. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!