Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mesélsz nekem valami izgalmasa...

Mesélsz nekem valami izgalmasat? Történt veled ma, a suli első napján veled valami nem megszokott?

Figyelt kérdés

Új osztálytársak? Új tanárok? Új suli?

Jöhet bármi.. kíváncsi vagyok másnak milyen volt.

2009. szept. 1. 17:53
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Ma nem volt suli hahaha :D
2009. szept. 1. 17:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs suli:)
2009. szept. 1. 17:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Aha, egy cigány eljött a házunk elé, és csapkodta a kaput, meg ordibált. Ilyen nem minden nap történik meg velem, azt hiszem.
2009. szept. 1. 17:56
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Új osztálytársak, új tanárok, új suli. Minden.

Mellesleg ma kikészítette a magasssarkú a lábamat, de azért még álltam a könyveimért 5 (!!!!!) órát...

Ráadásul utálom az osztálytársaimat, egyik sem szimpatikus...

14/L

2009. szept. 1. 17:56
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Hali, nem sok minden volt ma, csak 3 osztályfőnöki óra és könyvosztás. Jó volt látni az osztálytársakat, bár az aljanép nem igazán változott. Van 2 új osztálytársunk, őket az a szerencse érte, hogy most lehetnek másodszorra tizedikesek, ugyanis megbuktak. Holnap kapjuk meg az órarendet, kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz kínzás.

Most te jössz. :D

2009. szept. 1. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Suli nem volt, viszont beköltöztem a koleszba, és az új szobatársaimnak már sikerült is lejáratniuk magukat, pedig élőben még nem is beszéltünk, csak telefonon.
2009. szept. 1. 18:01
 7/17 anonim ***** válasza:
79%
Mit csináltak? :-D
2009. szept. 1. 18:02
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Akiknek nem volt suli mér nem volt?

Amúgy én is ma voltam először, 10.-es lettem, de nagyon rosszak az osztálytársak és nem volt jó, még belegondolni se jó, hogy még mennyit ki kell bírni velük. És korán is kell kellnem úgyhogy nagyon rossz, hogy elkezdődött!

2009. szept. 1. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha 10.-es vagy akkor nem ugyanazok az osztálytársak, mint tavaly?
2009. szept. 1. 18:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
fősuli, kolesz. egyik vizsga feladatainak megoldása már meg is van (egyéb szolgáltatásokért XD, szval ma az is volt már :D)
2009. szept. 1. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!