Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a Bob Marley, Reggae,...

Mi ez a Bob Marley, Reggae, Jamaika mánia?

Figyelt kérdés

Egyre jobban terjed ez a füves-reggaes életérzés. A rasztáknál megértem, mert a kultúrájukhoz, a "vallásukhoz" tartozik.

De egy csomó ojan ismerősöm van, aki néha füvezik eddig pl. discot vagy rapet halgatott és áttért reggaere... marihuánás kitűzők piros-sárga-zöld cuccok.

Nem mintha zavarna, csak érdekel, hogy mi robbantotta ki ezt a hullámot. Lemaradtam valamiről?

2009. szept. 1. 16:20
1 2
 11/17 anonim válasza:
74%

01-29 19:57 írónak ott a pont!

Peace.

2010. ápr. 11. 18:30
 12/17 anonim válasza:
74%

1973 óta jelen van (az első Bob Marley reggae album, de nem ez volt az első Bob album)

Éljen Jah és RIP, Bob!!!

Peace

2010. ápr. 19. 18:44
 13/17 anonim válasza:

"A reggae-t nem hallgatni, hanem érezni kell, aki nem érzi, nem is ismeri."(Bob Marley)

Én 29 éves egy gyermekes anya vagyok és nem füveztem soha, egyszerűen szeretem Bm-t és a zenéit.Aki ilyeneket ír, az szerintem nem tudja miről és kiről van is igazán szó!De a google-be írja be ki is az a Bob Marley!Nem minden reggae-s füves és fordítva, ez egy életérzés, egy életforma!Köszi

2011. júl. 27. 18:38
 14/17 anonim válasza:
ott a pont az anyukának :D a Reggae-t érezni kel nem halgatni :D Bob MArley 4ever peace
2011. okt. 31. 09:20
 15/17 anonim válasza:
Én imádom a reggae-t,de nem lesz rasta hajam :D Pedig bennem van ez az életérzés,meg a cuccok is tetszenek,de max szolídan. :) van egy csuklószorítom Reggae szinekben marihuánás mintával,de nem szoktam felvenni,csak a szobámba dísz. Sajnos az ilyen cuccokat a suliba nem nézik jó szemmel,de egy Jamaicás pólót szeretnék majd :) Füvezni meg nem fogok
2012. máj. 4. 15:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem tele van Bob Marley idézettel a falam, szeretem ezt az egész dolgot (reggae, rasta, jamaica) ez egy életérzés. Nem leszek rasta nem fogok füvezni, de nem ítélem el a füveseket... KIVÉVE: a divat-rasta-füveseket. Nincs saját stílusuk, és azt utánozzak amik nem ők. Nem tudom hogy most mennyire divat ez, de nemrég csend volt. De szeretnék MINDENKINEK békét és jót.

”Minden embernek joga van dönteni a saját sorsáról"

”A reggaet nem hallgatni kell, hanem érezni. Aki nem érzi, az nem ismeri”

~Bob Marey

PEACE!

2012. okt. 25. 19:24
 17/17 anonim válasza:
Ne hidd azt, hogy ez "menőnek" számít. Mert most a SWAG-.-, meg a YOLO-.- a menő...meg a többi szar, pl bajusz, ilyenek..Mindegy, a lényeg, hogy raszta vagyok, imádom Bob Marley-t és ÖRÖKKÉ imádni fogom, de nem azért, mert menő:) ugyanis Bob is megmondta, ez a lét kirekesztéssel jár. Egy csomó ember kinevet minket, pedig ez a mi életformánk:) Szóval nem olyan menő dolog ez, ahogy te azt hiszed:)
2013. aug. 17. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!