Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi ez a Bob Marley, Reggae,...

Mi ez a Bob Marley, Reggae, Jamaika mánia?

Figyelt kérdés

Egyre jobban terjed ez a füves-reggaes életérzés. A rasztáknál megértem, mert a kultúrájukhoz, a "vallásukhoz" tartozik.

De egy csomó ojan ismerősöm van, aki néha füvezik eddig pl. discot vagy rapet halgatott és áttért reggaere... marihuánás kitűzők piros-sárga-zöld cuccok.

Nem mintha zavarna, csak érdekel, hogy mi robbantotta ki ezt a hullámot. Lemaradtam valamiről?

2009. szept. 1. 16:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
nem új dolog már pár éve bejött a dolog
2009. szept. 1. 16:43
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
nem új dolog már pár éve bejött..
2009. szept. 1. 16:43
 3/17 anonim ***** válasza:
55%

Nem tudom miért van ez, de nagyon csúcs :)

Amúgy már nem új...

2009. szept. 1. 17:55
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem meg elég gáz, hogy mindig felkapnak valamit, amire a fiatalok 80%-a rákattan és nem a saját stílusát alakítja ki, csak másokat utánoz. Most ez van (pár éve), de majd jön valami új és szegény Bob el lesz felejtve.
2009. szept. 1. 23:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de ezt azért fáj nézni: az "olyan" ly!!
2009. szept. 1. 23:32
 6/17 anonim válasza:
100%
vannak emberek, akik mindíg csak elcsapódnak valahova egyik nap még kemény rocker másik nap már rap-et hallgat...ilyenek ezek a fiatalok :) én már pár éve Bob Marley-t hallgatok és szerintem ő a király...füvezni meg nem füvezek:)
2009. okt. 8. 18:21
 7/17 anonim ***** válasza:
81%
Lhet hogy valaki csak utáőnozza a töbieket és azért halgatja de én szeretem a zenéjét és ha már csak én fogom halgatni nem érdekel akkori s fogom. a fű az meg a jamaikai és raszta kultúra része a raggae-van együtt ..
2010. jan. 5. 14:14
 8/17 anonim ***** válasza:
47%
2009-09-01 23:32-es válaszoló csak hogy tud Bob Marley 1 halhatatlan figura amig világ a világ addig lesz olyan ember aki tisztelni és becsülni fogja Marley munkáit, müveit és mindenét ezt az embert nem lehet elfelejteni mind zeneileg mind emberileg
2010. jan. 14. 22:55
 9/17 anonim ***** válasza:
26%
Már bocsi, de nem erről volt szó. Nem konkrétan BM-ról...
2010. jan. 15. 16:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mér van ez, de sokan szart se tudnak az egész kulturáról, meg Babylonról stb. gondolom menő nekik divatfüvesnek lenni. Persze aki tudja, hogy miről van szó az csinálja csak nyugodtan, de sokak azt hiszin az etióp színekre, hogy jamaika zászlója, itt látszik, hogy az egészhez hozzá se basznak.
2010. jan. 29. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!