Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szeretnék egy új szobát de a...

Szeretnék egy új szobát de a szüleim nem engedik? (többi lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék egy új szobát(pontosabban csak új szőnyeget,bútorokat és díszeket)de a szüleim nem engedik mert kb.másfél éve kaptam egy új szekrényt,pedig azt is mondtam hogy minden az én pénzemből lesz(már 2 éve erre gyűjtök).Hogy vegyem rá őket hogy engedjék meg?

2013. jan. 26. 12:29
 1/3 A kérdező kommentje:
Az elfelejtettem leírni hogy 12/L vagyok.
2013. jan. 26. 12:32
 2/3 anonim válasza:

Figyelj meg elgge fiatal vagy , nem gondoltal abba hogy esetleg van valami ok arra hogy most nem mennek bele?

pl: sokat dolgoznak es hat egy szoba atalakitas azert sok rumlival jar.,vagy ilyenek.

varj egy kicsit es kerdezz ra maskor vagy kerdezd meg esetleg mikor lehetne szo rola

2013. jan. 26. 12:38
 3/3 anonim ***** válasza:

a szüleid nem gonoszságból, irigységből ellenzik, valószínű jó okuk van rá.. megaztán ennyi idősen ugyan miből lenne saját pénzed?

várj türelemmel...

2013. jan. 27. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!