Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Cicát szeretnék, de a szüleim...

Cicát szeretnék, de a szüleim nem engedik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A szüleim nem engedk hogy kiscicám legyen. Pedig már az is megvan hogy honnan legyen.Apukámnál van egy kis esélye, kb.30%, de ő se engedi, de az már biztos, hogy anya nem fogja meg engedni, mert mióta terhes lett velem, megutálta a macskákat. Hazudni meg nem akaraok a szüleimnek, úgyhogy arra lennék kiváncsi, hogy hol tartsam a cicát. Rábeszélni se lehet a szüleimet, mert akkor még apa is megutálná a cicákat.Arra lennék kiváncsi, hogy hol tarthatnám, hogy ne szurják ki?(a kert és a ház kizárva, mert a kertben kiszurná anya,a házban meg meghallanák a nyávogást) Úgyhogy teljesen tanácstalan vagyok. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? (Lécci azt a választ ne írjátok, hogy beszéld meg a szüleiddel, mert az teljesen kizárva. előre is köszi.

2012. jún. 25. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
50%
Mivel azt nem mondhatom, hogy beszéld meg a szüleiddel, akkor ezt mondom: Törődj bele, hogy nem lesz cicád. Ha azt mondják nem lehet cicád, és nem tudod őket lebeszélni, akkor nem lesz cicád... pont.
2012. jún. 25. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:

saját esetemet mondom el

Este beállítottam vele megkértem anyámat hogy pár napig hagy maradjon mert nem találtunk neki új otthont. És már ennek lassan 10 éve hogy velünk van :)

2012. jún. 25. 20:06
 3/6 A kérdező kommentje:

A 2. válasz jó, de ezt már eljátszottam egszer egy teknőssel...

És anya azt mondta, hogy ha cicával esetleg bemernék állítani elvinné menhelyre. -( Na azt meg nem akarom. Esetleg eldugni valahol?

Vagy azt mondani, hogy találtam egy dobozt és nyávogást hallottam belőle, és ezért kinyitottam, és talámn úgy még erőssebb ha azut mondom hogy az egyik osztálytársam is ott volt. Az nem jó szerintetek?

2012. jún. 26. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
Nyomatékosítom: NEM LESZ MACSKÁD!
2012. jún. 26. 15:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Légyszíves ne Ordibálj. Elolvastam, megértettem, akkor a hordibálni szeretnél, akkor keress masik kérdést. Kösz.
2012. jún. 27. 15:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Épp csak felfogni nem akarod...
2012. jún. 27. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!