A szűleim nem engedik, hogy megfesem a hajam. És én megfestetem FEKETERE most mit csinájak? 16/F
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 23:35
1/12 anonim válasza:
Szóval a szüleid nem engedik befesteni a hajad, de te mégis befestetted feketére. Jól látom a probléma lényegét? :D
Ez van fiam, majd lenő.
2/12 anonim válasza:
Bár van egy olyan érzésem, hogy kamu kérdés..
3/12 anonim válasza:
Így legalább passzol a koponyádon belül uralkodó állapothoz.
4/12 anonim válasza:
Mondd nekik,hogy fenyt kapott.XD
5/12 A kérdező kommentje:
Jajj,hogy menyire egy BUNKOK vagytok !!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 3. 23:48
6/12 anonim válasza:
Mosmá semit... vegyé fee 1 kendöt amibö nem lácik ki, hátha nem veszik észre ők. elöte kelet vóna it érdeklödni a kérdés. Ako még tuttunk vóna segitni. Demá mind1. Mosá gyakran hajt, attó kop. Ha elöte szöke vótá, sajna eggyre rondáb leszik.
7/12 anonim válasza:
Vágasd le kopaszra, akkor nem látszik, hogy fekete volt! :) Aztán gyorsan megnő, 1 cm már 2 hét alatt, az meg fiúnak már nem is rövid.
9/12 anonim válasza:
Viseld a következményeket és vegyél egy helyesírási szótárt!
10/12 anonim válasza:
SZÜLEIM, BEFESSEM, BEFESTETTEM, FEKETÉRE, CSINÁLJAK.
Amúgy most vagy leszívatod, vagy megmondod szüleidnek, hogy hülye vagy és mégis befestetted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!