Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a barátnőtökn...

Mit tennétek, ha a barátnőtöknek ilyen természete lenne?

Figyelt kérdés

A fősulin lettünk barátnők ezzel a lánnyal, két évvel ezelőtt. Már az elején észre vettem hogy elég rossz természete van. De úgy voltam vele, hogy mindenkinek vannak rossz tulajdonságai, szóval majd elfogadom, úgy ahogy van.

De egyre jobban idegesít. Annyira önző és akaratos, a sértődékenységéről ne is beszéljünk...

Mondok egy példát: amikor régebben szakítottunk a barátommal(akivel nagyon kapcsolatunk volt),utána lelkileg összetörtem. Ő volt az aki akkor mellettem állt(az első pár napban!!!), ezért nagyon hálás vagyok. De alig telt el pár nap, hívott bulizni. Nekem nem volt kedvem, hiszen nem voltam olyan állapotban, hogy bulizzak. Mondtam is neki, mire megsértődött. És olyanokat mondott, hogy bezzeg ő ott volt mellettem és támogatott, ennyit igazán elvárna tőlem és hogy lehetek ilyen önző meg nem tudok alkalmazkodni. Hát elég szarul esett. De ez nem az első eset. Pedig ő is sok programot le mondott már, amibe én már bele éltem magam. Szóval nem értem az egészet. Miért viselkedik így? Komolyan elegem van már:S

Valaki adjon tanácsot, mit csináljak?

2013. jan. 25. 17:15
 1/1 anonim ***** válasza:
ilyen az alap természete. ha igaz barátnő lenne nem sértődött volna meg azon hogy nincs kedved bulizni. vagy ne barátkozz vele, vagy beszélj vele hogy miért ilyen. biztos találnál jobb barátnőt.
2013. jan. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!