Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy mondanátok el ezt a...

Hogy mondanátok el ezt a barátnőtöknek?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel pár hónapja vagyunk együtt,szeretjük egymást,kölcsönös a dolog.Egyetlen egy probléma van,hogy engem nagyon zavar a keze nem tudom,hogy csak ő nem veszi észre,vagy nem zavarja ,de eléggé szőrös(sűrű,sötét).Nem tudom figyelmen kívül hagyni sajnos,szeretném ha valamit kezdene vele,viszont magától ő nem fog.Szerintetek hogy érdemes neki erről beszélni??? Ha én ezt szóvá teszem az lehet egy indok a szakításra?? nagyon félek,hogy ez lesz belőle és ezért is nem mondtam neki még,viszont most már úgy érzem el kell mondanom.Hogy lehetne ezt megbeszélni vele,hogy ne legyen csúnya vége? Főleg lányok válasza érdekelne.Nagyon szépen kérek mindenkit,hogy értelmes választ adjatok,nem akarom elveszíteni Őt. Köszönöm...
2012. szept. 5. 00:53
 1/7 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Ez nem akkora probléma!

Viszont, sajnos vannak olyan lányok akik, ha akármilyen finoman is próbálsz a tudtukra adni valamit akkor is besértődnek, vagy nem érzik majd szépnek magukat, azt hiszik majd hogy nem tetszenek neked. Nem ismerem a barátnődet, nem tudom mennyire érzékeny...

Tudom hogy közhely,de: ha szeretitek egymást őszintének kell lennetek egymáshoz, és nyíltan megbeszélni a zavaró dolgokat! Ezáltal erősödik a bizalom és sokkal jobb lesz a kapcsolatotok!

Esetleg először bevezetőként rákérdezhetnél nála, hogy van-e esetleg rajtad valami ami őt zavarja, nem tetszik neki, mondd neki hogy nyugodtan elmondhatja nem haragszol meg, mert Neked fontos az ő véleménye, és akkor hátha ő is visszakérdezne...

Szerintem ezért biztos nem fog Veled szakítani!

2012. szept. 5. 01:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,igen én is erre gondoltam,hogy így oldom meg és ha nem kapok jobb ötletet akkor ezt is fogom tenni.Nagyon érzékenynek nem mondanám,de azt tudom meg már mondta is,hogy neki fontos a véleményem és szeretne tetszeni nekem.Semmi más problémám nincs vele,csak ez zavar,viszont nem vagyok benne biztos,hogy úgy reagálná ezt le ahogy én gondolom és szeretném.Én jobban érezném magam,ha a barátnőm elmondaná nekem,hogy valami nem tetszik neki rajtam és ő ahogy ismerem ezt meg is mondaná nekem.Félek hogy ebből sehogy sem jövök ki jól,de most már ezt el kell mondanom neki,remélem nem hagy el.
2012. szept. 5. 01:26
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez normális, minden lány szeretne tetszeni a barátjának! Ha meg ezt ő így külön kiemelte hogy tudasd vele ha valami zavar akkor szerintem nó problem! Ez a kéz szőr probléma szerintem abszolút nem egy akkora gond, kozmetikus hipp-hopp megoldja (gyanta, szőkítés). Ez nem annyira sértő mint például ha azt mondanád neki hogy fogyjon le vagy ilyesmi, na azon jogos lenne a kiakadás.

Szerintem szakítani e miatt semmiképp se fog.

Kívánom hogy ennél nagyobb problémátok ne legyen! :)

2012. szept. 5. 01:37
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod,hát remélem rábírom szánni magam,hogy megbeszéljem vele.A fogyásos dologról csak annyit,hogy múltkor megjegyezte nekem,hogy ha látom rajta,hogy hízott akkor szóljak.Lehet,hogy én pörgöm túl a dolgot,de nehezemre esik neki elmondani mert nem akarom megbántani.

Én úgy gondolom,hogy fordított esetben nem sértődnék meg ezen hanem akkor tennék annak érdekében,hogy változtassak(ha tudok)azon ami nem tetszik a páromnak.

2012. szept. 5. 02:03
 5/7 anonim válasza:
2012. szept. 5. 22:48
 6/7 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok,és én ezen megsértődnék,bár én ezeket a problémákat észreveszem.Szerintem ne mondd meg neki mert akkor csökkenni fog az önbizalma,csúnyának fogja magát hinni,és lehet hogy még meg is sértődik rajta.
2012. szept. 8. 21:57
 7/7 anonim válasza:

Utolsó: Szívemből szóltál.

üdv.: a barátnő

2012. szept. 9. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!