Hogy mondanátok el ezt a barátnőtöknek?
Kedves Kérdező! Ez nem akkora probléma!
Viszont, sajnos vannak olyan lányok akik, ha akármilyen finoman is próbálsz a tudtukra adni valamit akkor is besértődnek, vagy nem érzik majd szépnek magukat, azt hiszik majd hogy nem tetszenek neked. Nem ismerem a barátnődet, nem tudom mennyire érzékeny...
Tudom hogy közhely,de: ha szeretitek egymást őszintének kell lennetek egymáshoz, és nyíltan megbeszélni a zavaró dolgokat! Ezáltal erősödik a bizalom és sokkal jobb lesz a kapcsolatotok!
Esetleg először bevezetőként rákérdezhetnél nála, hogy van-e esetleg rajtad valami ami őt zavarja, nem tetszik neki, mondd neki hogy nyugodtan elmondhatja nem haragszol meg, mert Neked fontos az ő véleménye, és akkor hátha ő is visszakérdezne...
Szerintem ezért biztos nem fog Veled szakítani!
Ez normális, minden lány szeretne tetszeni a barátjának! Ha meg ezt ő így külön kiemelte hogy tudasd vele ha valami zavar akkor szerintem nó problem! Ez a kéz szőr probléma szerintem abszolút nem egy akkora gond, kozmetikus hipp-hopp megoldja (gyanta, szőkítés). Ez nem annyira sértő mint például ha azt mondanád neki hogy fogyjon le vagy ilyesmi, na azon jogos lenne a kiakadás.
Szerintem szakítani e miatt semmiképp se fog.
Kívánom hogy ennél nagyobb problémátok ne legyen! :)
Köszönöm a válaszod,hát remélem rábírom szánni magam,hogy megbeszéljem vele.A fogyásos dologról csak annyit,hogy múltkor megjegyezte nekem,hogy ha látom rajta,hogy hízott akkor szóljak.Lehet,hogy én pörgöm túl a dolgot,de nehezemre esik neki elmondani mert nem akarom megbántani.
Én úgy gondolom,hogy fordított esetben nem sértődnék meg ezen hanem akkor tennék annak érdekében,hogy változtassak(ha tudok)azon ami nem tetszik a páromnak.
Utolsó: Szívemből szóltál.
üdv.: a barátnő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!