Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy történetet keresek egy...

Egy történetet keresek egy kannibál faluról?

Figyelt kérdés
Még régebben láttam facebookon egy idézetes oldalon. Nem tudom, hogy megtörtént eset vagy sem. Egy kisfiú szemszögéből van írva. Egy faluban lakik a szüleivel és öccsével. Az öccse valami betegséget kap el, nagyon rossz állapotban van, ezért elkülönítik egy másik épületbe. Megtiltják a fiúnak, hogy bemenjen hozzá, ám belopózik és borzasztó dolgot tud meg. Az apja levágja róla a húst meg ilyenek, és a kisfiú ekkor jön rá, hogy a faluban mindenki emberhúst eszik. Valami ilyesmi, elég hosszú történet, megrázó és elgondolkodtató, akkor is ha nem történt meg. Talán Pete/Peter volt a neve az egyik kisfiúnak. Magyarul olvastam.
2013. jan. 25. 13:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!