Elalvás előtt ti mire szoktatok gondolni, mert én mindig egy szerelmes történetet találok ki, lehet azért, mert nincs párom, és jó lenne ha lenne?
Figyelt kérdés
Most pl. az a történet, hogy egy király lányának egy másik nemeshez kell hozzámennie, akit kedvel egyébként, még is a király egyik pincérébe szerelmes, és nem tud dönteni. Hülyeség igaz? :D2012. dec. 31. 11:51
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? Gondolom lány vagy :) Én ilyen történeteken kb.14 éves koromig gondolkoztam,de igazából semmi baj nincs vele,ha idősebb vagy,és az ilyen gondolatok megnyugtatnak :)
2/3 anonim válasza:
Egyáltalán nem hülyeség. Én fanfiction - nal szórakoztatom magam este... :) Szerintem sokan vagyunk így
3/3 Platinateknős válasza:
JACOB - ra szoktam. Hogy milyen lenne vele együtt jacuzzizni! :D Meg hogy ha lehetne végtelen kívánságom mit kívánnék. Ezzel kapcsolatba arra jutottam hogy az lenne az első hogy megtudjam állítani az időt. Mindenből 5 ös lennék, nemkéne mindíg mindenhova sietni, piszkálhatom azt akit utálok feltűnés nélkül, meg ilyenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!