Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elalvás előtt ti mire szoktato...

Elalvás előtt ti mire szoktatok gondolni, mert én mindig egy szerelmes történetet találok ki, lehet azért, mert nincs párom, és jó lenne ha lenne?

Figyelt kérdés
Most pl. az a történet, hogy egy király lányának egy másik nemeshez kell hozzámennie, akit kedvel egyébként, még is a király egyik pincérébe szerelmes, és nem tud dönteni. Hülyeség igaz? :D
2012. dec. 31. 11:51
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy? Gondolom lány vagy :) Én ilyen történeteken kb.14 éves koromig gondolkoztam,de igazából semmi baj nincs vele,ha idősebb vagy,és az ilyen gondolatok megnyugtatnak :)
2012. dec. 31. 12:07
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem hülyeség. Én fanfiction - nal szórakoztatom magam este... :) Szerintem sokan vagyunk így
2012. dec. 31. 13:05
 3/3 Platinateknős ***** válasza:
100%
JACOB - ra szoktam. Hogy milyen lenne vele együtt jacuzzizni! :D Meg hogy ha lehetne végtelen kívánságom mit kívánnék. Ezzel kapcsolatba arra jutottam hogy az lenne az első hogy megtudjam állítani az időt. Mindenből 5 ös lennék, nemkéne mindíg mindenhova sietni, piszkálhatom azt akit utálok feltűnés nélkül, meg ilyenek!
2013. jan. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!