Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket milyen érzéssel tölt...

Titeket milyen érzéssel tölt el, hogy holnap suli?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 22:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%
Hahahaha nekem nincs holnap suli csak pár nap múlva :DD
2009. aug. 31. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
60%
HHHÁ!!!! Fősuli csak egy hét múlva kezdődik! És akkor is csak olyan 20-a környékén indul be. Addig meg iszunk mint a görény!!! csumijollanda:))))
2009. aug. 31. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
87%

Én pont leszarom:D Idén csinálni kéne 2 érettségit, remélem meglesz, de most így a többi különösen nem érdekel

tesóm könyveit használom, holnap suli, és még azt sem tudom hogy hol vannak azok a könyven:D azt sem tudom hogy hol vagyok (de nem is nagyon érdekel:P)

2009. aug. 31. 22:50
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Jol! Vegre csend lesz a kornyeken.
2009. szept. 1. 02:12
 15/16 anonim válasza:
100%
:/ csak az első nap a szuper, készülhetek az érettségire :S :D
2009. szept. 1. 02:15
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk csak 14.-én kezdődik (Romániába élek). De...

...nem tudom!

Várom is, meg nem is!

Azt sem tudom még, hogy honnan lesznek a könyvek, mert ugye középsuliba megyek, és eddig mindig kaptuk a könyveket a sulitól, de ez már más suli, más kategória... És kell ismételjek, mert mindent elfelejtettem! :D

Viszont lesznek új oszt.társak, remélem sokkal normálisabbak, mint az eddigiek; de nem tudom, hogy barátkozzak össze velük. Mert...egy barátságom kezdetét sem tudom, nem emlékszek rá, csak azt tudom, hogy most vannak nagyon jó barátaim. :)

Szóval olyan vegyes érzéseim vannak...

De remélem jó lesz! :)

15/F

2009. szept. 1. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!