Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket milyen érzéssel tölt...

Titeket milyen érzéssel tölt el, hogy holnap suli?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 22:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom nem különösebben izgat. A mai tanévnyitót is lekéstem. Már majdnem vége lett mire odaértem. Mondjuk az első nap még úgy izgi is de a többi... inkább itthon feküdnék, vagy valahol buliznék.
2009. aug. 31. 22:09
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Rossz érzéssel.Főleg tudni, hogy ennyi volt a nyár..
2009. aug. 31. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
igazából énsem tudom mit érzek
2009. aug. 31. 22:10
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon gyászos hangulatom van, tragikusan fogom fel. Nem bírom feldolgozni, hogy ennyi volt a nyár.. olyan mintha meghalt volna valakim de komolyan. Nincs mit várni, nincs minek örülni, minden annyi távoli és homályos..
2009. aug. 31. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
90%

engem a sírás keringet amikor meghallom azt a szót h iskola:'(

lehetne már nyáriszünet...:S

jólvan az ok,hogy kiváncsi vagyok hogy milyen lesz,meg új o.társak,de ennyi...nem várom!!!!!csak kiváncsi vagyok...

na sztem megyek is aludni:'(:'(hnap fél6kor kelek,jóósulit mkinek hnap;):(

2009. aug. 31. 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
90%
sajnállak:D:D
2009. aug. 31. 22:16
 7/16 anonim ***** válasza:
90%

én érdekes módon várom. szeretem a sulimat, imádok iskolába járni. most leszek 10-es, és a barátaimmal is szeretek suliban találkozni, stb. Mindig van valami program , soha nem uncsi az élet :-)

nyár pedig jövőre is lesz:-) szóval mindenkinek fel a fejjel, és jó tanévet:-)

2009. aug. 31. 22:17
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
csodás végre nyugalom! XD
2009. aug. 31. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
86%
Elnézést hogy ezt írom, de én így érzek: Ba***d meg! Már megint a r**adt iskola! Neee! Tanulás,dogák, szemétkedő osztálytársak!!! Nem akarom! A tanulással nincs bajom, szeretek tanulni, de ilyen fogalmazás írás meg dolgozatok folyton! És az osztálytársak, akiket útállok, szemétkednek! Legszivesebben nem mennék suliba...! (Jó mondjuk ki nem?)
2009. aug. 31. 22:19
 10/16 anonim ***** válasza:
65%
én már alig várom..imádok iskolába járni, nagyon szeretem a sulimat, a tanáraimat és az osztálytársaimat, nagyon jól érzem magam a gimimben, és még tanulni is szeretek.
2009. aug. 31. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!