Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol szokott fájni a fejed,...

Hol szokott fájni a fejed, amikor fáj? Mármint melyik részen?

Figyelt kérdés

Eddig akárkit kérdeztem, senki nem mondta, hogy a feje tetején, pedig nekem állandóan csak ott fáj! A tarkóm, halántékom, homlokom nem szokott. Kizárólag a fejem búbja!:-)

Nektek hol szokott?

2009. aug. 31. 18:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem a homlokom és jobb oldalt
2009. aug. 31. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem az egész homlok.. de nagyonsokszor.
2009. aug. 31. 20:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akinek a fejfájása nem diffúz (tehát akinek nem az egész feje fáj) - annak migrénje van. Orvos.
2009. aug. 31. 21:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én migrénes vagyok ma is előjött :S Szerencsére már elmúlt nekem a halántékom szokott de az nagyon és általában a bal.A migrénnel az orvos sem tud csinálni.
2009. aug. 31. 21:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ha beteg vagyok,az egész fejem fáj,ha elájulni készülök,akkor a fejem teteje,ha nincs rajtam a szemüvegem,akkor a homlokom,
2009. szept. 1. 18:25
 6/10 anonim ***** válasza:
hátul, lehet hogy mini agyvérzésem volt, féltem elmenni a dokihoz nehogy aazt álitja hogy hazudok, hátul olyan folt mintha elpattan egy ár és éreztem az egész hátsó részben (fejemben) hogy lüktet, akkor amikor a szivem dobog, meg ugy fájt hogy majd össze estem...
2009. szept. 8. 20:50
 7/10 anonim ***** válasza:
uccsó vok, utánna még sokáig olyan volt mikor felugrott a pulzus... aztán pár hónap alatt elmult
2009. szept. 8. 20:51
 8/10 anonim ***** válasza:
igazából szokott fájni elől a szemem feletti részen , meg a legtetején. de már egy éve nem érzem a fejfájást, amióta füvezek. tudom hogy fáj, csak nem érzem, meg ha érzem is, rákoncentrálok és elmúlik :D mindenrejócsodanövény :D
2009. szept. 8. 21:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A jobb szemem mögött fáj. Borzasztó. Orvos? Hahahah

amelyik orvos tud valamit kezdeni a migrénnek annak kinyalom a se...ét.

2009. szept. 8. 22:20
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem féloldalt szokott, a halántélomból indul ki, és kisugárzik a fél szememre is. De néha a homlokomnál is szokott (általában ha másnapos vagyok) a tarkóm, fejem teteje nem szokott.
2009. szept. 8. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!