Mért zavarja az emberek a meleg-olimpia?
Homoszexuális emberek nem lehetnek élsportolók, nem indulhatnak olimpián. Ha egy sportolóról kiderülne, hogy meleg (ha nem akar bujdokolni, mint a nácik idején, akkor kiderül), akkor vége lenne a karrierjének.
Mért nem rendezhetnek magunknak zártkörű versenyeket?
"21:21
Azt nem írtam, hogy teljesen lehetetlen meleg sportolónak lenni nyugaton ..."
32. hozzászólás (tegnap 15:50), részlet:
"Eleve profi sportoló homoszexuális ember nem lehet.
Higgy nekem! Nem hagyják!"
Miről is beszélünk? Szerintem innentől kezdve be kell ismerned, hogy legalább az egyik hozzászólásban butaságot írtál, mert a kettő ellentmond egymásnak!
kicsi igazsága van
mondjuk egyéni sportban bátran fel lehet vállalni, de pl. fociban vége lenne annak aki nyíltan vállalja, pedig gondolom a focisták között is akkora az arányuk mint máshol, tehát jó sokan lehetnek. Ha egy visszavonult játékosról derül ki akkor semmi nincs. De ha valaki eleve úgy kezdené hogy 20 évesen beismeri akkor annak esélytelen hogy komoly pályája legyen. Az ellenfél játékosai, szurkolói megtalálnák mindig, a csapattársak bizalmatlanok lennének, stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!