Mért zavarja az emberek a meleg-olimpia?
Figyelt kérdés
Homoszexuális emberek nem lehetnek élsportolók, nem indulhatnak olimpián. Ha egy sportolóról kiderülne, hogy meleg (ha nem akar bujdokolni, mint a nácik idején, akkor kiderül), akkor vége lenne a karrierjének.
Mért nem rendezhetnek magunknak zártkörű versenyeket?
2013. jan. 23. 11:46
1/54 anonim válasza:
ha nem egy szál f@szban rohangásznak, vagy női ruhákban, kis bugyiban melltartóval, akkor csinálják.
2/54 anonim válasza:
Engem nem zavar,de szerintem ha annyira jók lennének,akkor az igazin is indulhatnának.
3/54 A kérdező kommentje:
12:11
Nem egy igazán tehetséges fiatal sportolónak tették tönkre a karrierjét, mert kiderült róluk, hogy melegek.
2013. jan. 23. 12:25
4/54 anonim válasza:
De azért gondolom ott nem annyira erős a mezőny.
5/54 poet1 válasza:
azért,mert a melegség eltér a társadalmi normál élettől és erkölcstelen.
6/54 A kérdező kommentje:
12:28
Ezzel mégis mit akarsz közölni?
Ha például te vezetnéd az országot, mit tennél a melegekkel? Milyen jogaik lennének?
Semmilyen?
2013. jan. 23. 12:32
7/54 anonim válasza:
engem nem nagyon zavar, nekem is van meleg ismerősöm, semmi bajom vele, jófej srác. Engem az idegesit mikor direkbe nyomatják hogy ők melegek. És??? ki nem sz.rja le?
8/54 poet1 válasza:
a magyar alkotmány a biblia és én is egy férfi és egy nő kapcsolatát ismeri el. Én a melegeket tisztelem,de amit csinálnak az természetellenes és undorító!
9/54 anonim válasza:
semmi értelme,akkor lehetne kutyatartóknak, macskatartóknak,húsevőknek,nem húsevőknek stb mindenkinek külön olimpiát rendezni
10/54 anonim válasza:
Filmek, és a média hatása. Ezek sugározzák, hogy ez természetes dolog. Mostanában készült filmekbe is nagyon sok meleg szereplőt beraknak, mint természetes és elfogadható viselkedést. Minden egyes filmet betiltanék, a médiában sem szabadna beszélni erről, akkor sokkal kevesebb ember lenne meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!