Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pampoghat a postás a leveleim...

Pampoghat a postás a leveleim miatt?

Figyelt kérdés

Elég sokat vásárolok neten. A postásunk múltkor megjegyezte, hogy tele van a hócipője, amiért neki kell kihordania a csomagokat. Ajánlott levélként 2kg alatt a postás kézbesíti ki.

Jogos részéről a felháborodás?

2009. aug. 31. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valaki említette itt a Gls futárt. Nekem pont velük van negatív tapasztalatom. Ha megadok egy idő intervallumot, hogy mikor jöhet (itt 8 órát kell érteni, nem elvárom, hogy 2 és fél 3 között jöjjön) és ő nem akkor jön, utána pampog, hogy másnap vissza kell jönnie. Múltkor szóvá tette, hogy ne rendeljek kutyakaját, mert neki nehéz felcipelni a 15 kg-ot az első emeletre. És hozzá tenném, én elég jól jattolok, talán abba, hogy felhoz egy zsákot egy 30 éves férfi nem fog belerokkanni. Postással nem kerültem még összetűzésbe.
2009. szept. 2. 15:07
 12/13 A kérdező kommentje:
A gls futál csak csomagokat hord ki, vagy ajánlott levelet is?
2009. szept. 2. 15:58
 13/13 anonim ***** válasza:
Futár ajánlott levelet nem visz ki. Futárcégnél kellene ahhoz feladni levelet, de lássuk be nem igazán éri úgy meg. Jóval drágább mint a postaköltség.
2009. szept. 3. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!