Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Pampoghat a postás a leveleim...

Pampoghat a postás a leveleim miatt?

Figyelt kérdés

Elég sokat vásárolok neten. A postásunk múltkor megjegyezte, hogy tele van a hócipője, amiért neki kell kihordania a csomagokat. Ajánlott levélként 2kg alatt a postás kézbesíti ki.

Jogos részéről a felháborodás?

2009. aug. 31. 15:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
96%
Az anyja p.csáját azt. Ez a dolga.
2009. aug. 31. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Ez a dolga, ezért fizetik.És mivel te ezeket postán bonyolítod le a posta csak jóljár veled, és így elméletileg neki is jó:D
2009. aug. 31. 15:59
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez ismerős!... :-[

Az én postásom is dühöng, mert ráadásul neki 4 emeletet kell másznia hozzám (lift nincs) a csomagjaim miatt.

Hiába adok neki minden alkalommal 100-200 Ft-ot és a postadíj sem kevés, amit fizetek azért, hogy a posta kézbesítse a küldeményeimet...

Amúgy 4 webáruházat is kezelek, mi minden megrendelést postával küldünk és 99%-ban 2 kg alatti ajánlott, utánvételes levélküldemény.

Látom, hogy az egész országban "bojkottálják" a kézbesítők az ilyen levélküldeményeket!!!

Vagy eleve ki sem viszik (mindjárt "Értesítést" dobnak be, mert nekik kényelmetlen egy dobozt cipelni, nem fér a leveleik közé) vagy napokig tologatják a postán, mire hajlandóak kivinni a Címzettnek...

Ha nem írjuk rá PONTOSAN a Címzett emelet/ajtószámát, máris visszaküldik "Címzett ismeretlen" jelzéssel!

Én az én postásomnak alaposan megmondtam a magamét, amikor a múltkoriban bedobta az Értesítést, pedig egész nap itthon voltam!

Te is nyugodtan teremtsd le : azért fizetsz jó vaskos postadíjat, hogy a küldeményeidet kézbesítsék, semmi joga nincs megjegyzéseket tenni!

Ezzel a postások csak azt fogják elérni, hogy inkább futárszolgálatokkal küldjük majd a cuccainkat és megszűnik a Magyar Posta : majd akkor pampoghat otthon a munkanélküli segélye felett!

2009. aug. 31. 16:21
 4/13 anonim válasza:
85%
Nem, nem pampoghat a leveleid miatt, de ez egy dolog. Ha nagyon szemét, időnként elveszíthet egy-egy küldeményt, ezért célszerű biztosításal kérni a postázást. Sokat segít azonban a dolgod, ha ünnepekkor (karácsony, húsvét, névnapja stb..) kap tőled valami apróságot, hogy emlékezzen. Pl. üveg bor, ilyesmi. Hidd el, egészen másképpen áll majd a dologhoz.
2009. aug. 31. 16:24
 5/13 A kérdező kommentje:

Amióta nem ő hozza a pénzeket és nem kap borravalót, azóta mondogalódik. Sajnálom!

Ti mindig adtok jattot a postásnak?

2009. aug. 31. 17:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
na látod, én éppen ezért szinte mindent a gls-en keresztül intézek. ha én a szomszéd faluba beugrok kjálni, akkor utánamhozza! elmegy a házhoz, nem vok otthon, felhív, és utánamhozza! ahhoz képest a posta :S
2009. aug. 31. 20:31
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
a magyar posta szar. kb minden szar ami magyar. bocsi, de télleg ezvan. ezeket a postásokat alig fizetik meg, pedig nemeccerű munkájuk van. az máskérdés h elvileg egyáltalán nem pampoghatna, hiszen ez a dolga. és valaki mondta h azzal a postás is jól jár, ha vki sokat veszi igénybe a posta szolgáltatásait....hát egyáltalán nem. a magyar postának több pénze lesz, de azon nem a postás fog jól járni, hanem szokás szerint a fejesek, v vmelyik vezérigazgató. ezaz egész ország egy csőd, ne lepődjünk meg az ilyeneiket h a postás majdnemhogy beszól neked h hogy mersz interneten rendelni....ez magyarország
2009. szept. 2. 09:46
 8/13 anonim válasza:
100%
A póstásnak az a dolga, hogy kézbesítse a leveleidet. Ezért van fizetve. Ha legkozelebb kifogásolja, hogy nehéz csomagokat kell neked kihordania, mondd neki meg, hogy kereshet egy másik munkát, ha ez nem tetszik.
2009. szept. 2. 10:25
 9/13 anonim ***** válasza:
86%
Nem vagyok postás, de ezt embere válogatja, a miénk kiszállítja és nem szól soha 1 rossz szót sem, sőt nagyon kedves ember.
2009. szept. 2. 12:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
és?vásárolj.neki meg az a dolga hogy kivigye stb.. mi a szarért van tele a hócipője? ezért fizetik nem?DE! akkor meg kussojjon és hordja ki neked a cuccost.
2009. szept. 2. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!