Segítség kellene nekem eléggé részletes! Katona szeretnék lenni 19 éves vagyok most szakmát tanulok de nem tetszik! Ezért akarok katona lenni! Debrecenbe szeretnék menni! Hogy müködnek itt a dolgok?
Figyelt kérdés
Barátnőm van nem nagyon szeretném emiatt elhanyagolni! Ha beadtam a jelentkezésem mi következik utánna? ha persze alakalmas vagyok minden szempontból! Kötelező laktanyán lakni? kapok az első hónaptol már fizetést?2013. jan. 22. 17:44
1/2 anonim válasza:
fizetést nem kapsz. előbb ki kell állni a kb 3 hónapos sulit. Addig 90%os kedvezményed van utazásra. 2 hónap után mehetsz haza először, ha minden igaz.
Katona csak akkor leszel, ha bírtad a strapát és azt mondják ,hogy ok.
Mi családunkban is van katona, de ő nem járhatott haza. Ha viszont megvan a képzés, akkor persze már otthon lakhatsz, de addig semmi.
2/2 TrükkösBélabá válasza:
Alapkiképzés Szentendrén van ,három hónapos ,az alatt hétvégenként mehetsz haza.Hétköznap ott kell aludnod. Jár illetmény is de a pontos összeget nem tudom.De a válaszokat a kérdésedre a toborzó irodában megkapod. De légy résen szeretik a dolgokat megszépíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!