Ha Darth Vader nem vehette le a maszkját, akkor hogyan táplálkozott?
Figyelt kérdés
Koztudott, hogy ha leveszi a "sisakjat" akkor meghal. De vegtere fenykoraban ember volt, akkor valahogy kell egyen, igyon!2013. jan. 21. 19:41
1/7 Zsolt75 válasza:
A lézerfegyverek korában enni? Ne viccelj! Én megnéztem mind az 5 részt, senki se evett benne :-)
2/7 anonim válasza:
Hát a 2.részben Anakin skywalker evett..
3/7 anonim válasza:
Az ötödik részben volt egy kamrája, ahol le tudta venni a maszkját anélkül, hogy meghalt volna, gondolom ott tudott enni valamilyen formában. És lehetett máshol is ilyen kamra.
4/7 anonim válasza:
szerintem az evést valahogy megoldotta,még fogósabb kérdés hogyan WC-zet?
5/7 Zsolt75 válasza:
Ez jóó....
Nagyon vigyázni kellett neki, nehogy rájöjjön a cifrafosás, mert ebből a vasból mire kihámozták mehetett is a mosóba :-)
Lehet ezért nem is evett inkább. :-))))
6/7 anonim válasza:
Hát, szerintem intravénásan táplálkozott, és úgy nincs probléma a salakanyaggal.
7/7 anonim válasza:
"Az emésztőrendszere viszonylag sértetlen maradt. Továbbra is táplálkozhatott a száján keresztül, de csakis túlnyomásos kamrájának mélyén, miután eltávolította az arca elől maszkjának legjellegzetesebb darabját, a háromszöget formázó légszűrőt. Ezért szívesebben vett magához folyékony, illetve intravénásán beadható tápanyagokat. A felgyülemlő salakanyagokat, illetve a folyadékfelesleget katéterek távolították el a szervezetéből, és vezették el a különféle gyűjtőzacskókba."
részlet James Luceno "Sötét nagyúr" c. regényéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!