Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Anglia rosszabbik oldala?

Anglia rosszabbik oldala?

Figyelt kérdés

Készülök ki, de a legtöbb helyen csak a pozitív dolgokat emlegetik. Negatívat csak annyit tudok felsorolni, hogy drágább az élet és sokat esik.

Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat, hogy kint mi volt még az, ami nem tetszett.

#Anglia #árnyoldala
2013. jan. 21. 17:35
 1/2 anonim válasza:
Sajat tapasztalat alapjan tudom azt mondani, h az egeszseguy nincs a helyzet magaslatan... Az oktatast is helyben hagytuk (ha gyerekkel jossz ki)... illetve mig megtanulsz angolul, kicsit nehez lesz ugyeket intezni, mert szinte mindent telefonon mukodik es legtobb esetben nem engedik h jobban beszelo magyar telefonaljon helyetted. Csak magadra szamithatsz. Sok sikert
2013. jan. 22. 06:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elet tenyleg dragabb. En mar 5 eve vagyok kinn, parommal jottem, 2.5 eves gyermekunk is van. 2 evet maradtam itthon vele, 39 hetig kaptam ra csak gyest. Az az utan kapott tamogatas nem valami sok. Mar hamarabb vissza akartam menni, de igy jott ki. 2 eves volt, mikor elkezdtem dolgozni. Orult nehez volt, mert a bolcsi fizetos, es amig nem kaptam munkat, nem kaptam ra tamogatast. Hatalmas makom volt, hogy csak par hetre nem kaptam tamogatast, es gyorsan talaltam melot. Ami jo, hogy lanyom juliusi szuletesu. Az adoev aprilistol aprilisig tart, es ebben az adoevben en nem sokat keresek, ezert kapok sok tamogatast a bolcsire. Viszont aprilistol csak par fontot fogok visszakapni a bolcsibol es ugy mar nagyon nehez lesz. 5 oraban dolgozok, parom 12 oraban. A szivas az, hogy kiszamoltuk, hogy jonnenk ki, ha keresnek 8 oras melot. Ugyanott allnank, mint az 5 oras meloval. Az en fizetesem szinte elmegy a gyerek bolcsijere. Megis tervezzuk a kistesot:D De most csak 1 evet maradok itthon es mivel van szerzodesem, vissza tudok majd menni oda. Es onnan keresni fogok egy 8 oras melot, mert 2 gyerekkel mar jobban megeri visszamenni 8 oraba. A jo az, hogy a ket gyerek kozott 3.5 ev lenne, vagy tobb. A gyerekek 3 eves koruktol heti 15 orat kapnak ingyen az allamtol, ez napi 3 ora, sok segitseg. 4 eves koratol meg iskolas, ami allamilag finanszirozott. Ha 3.5 ev lenne kabe kozottuk, akkor elso gyermekem ovodai ellatasa 3.5 eves koratol ingyenes lenne teljesen, hiszen otthon lennek vele meg a kistesoval. Ha viszont mondjuk 2 ev lenne a ket gyerek kozott, egyszerre kene kifizetnem az ovodat a ket gyerekre, es az anyagilag nem ferne bele. 160 font az ovoda a legolcsobb helyen. En most kabe ennyit keresek. Szoval a gyerekvalllalast 2x meg kell gondolni. Vagy nagyon kis korkulonbseget hagysz, es akkor egyhuzamba otthonvagy a kettovel, vagy legalabb 3 evet hagysz kozottuk.
2013. febr. 1. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!