Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Vettem kb 3-hete 4500 tf-ért...

Vettem kb 3-hete 4500 tf-ért egy cipőt! Már válik az oldala és csak kb 10 szer volt rajtam! Arre lennék kiváncsi hogy meddig cserélik ill csinálják meg? Meg hogy minden cipőre vonatkozik e ez! A blokk megvan! .

Figyelt kérdés

2012. nov. 30. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:

attól is függ, hogy hol vetted,

de mindenképp vidd vissza, próbáld meg

ha nemet mondanak, fenyegetőzz a fogyasztóvédelemmel

ha bátortalan vagy, vigyél egy határozott embert magaddal

2012. nov. 30. 19:23
 2/5 anonim ***** válasza:

az előző vagyok,

az öcsémnek volt egy cipője ami garanciális volt, a talpából levált egy darab, a bolt visszaküldte a gyártóhoz, ahol arra hivatkoztak, hogy utcai használat miatt ment tönkre így nem érvényes a garancia valami deszkás cipő volt nem tudom milyen márka volt de 22000 ft-ba került, aztán elolvastuk a garanciapapírt, hát tényleg, kb tv-nézésre lett volna szabad használni, nem túl nagy páratartalmú szobában - vannak érdekes dolgok

2012. nov. 30. 19:27
 3/5 A kérdező kommentje:

az kemény!de nem baj megprobálom!

tudom hogy jól használtam a cipőt!

H nem akarja kicserélni kérem a panasz kőnyvet meg megmondom megyek a fogyasztóvédelemhez!

2012. nov. 30. 19:31
 4/5 anonim válasza:
Asszem 6 vagy 12 hónap! Tök mindegy mennyi volt, ha tönkrement kötelesek cserélni. De nem fognak ezzel problémázni! Én már többször jártam igy és egyből küldik javítani és vagy újat adnak. Amugy nem ártól függ. Minden cipőre kötelesk garanciát adni.
2012. nov. 30. 19:37
 5/5 A kérdező kommentje:
nah ennek őrülők remélem velem se fognak szivozni!
2012. nov. 30. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!