Melyik kérdésnél találkoztatok a legtöbb válaszadással? Én eddig 120 válaszadást láttam max.
Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 12:27
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi , nem semmi csak azt mondhatom :)
2013. jan. 20. 13:13
3/4 anonim válasza:
Valószínűleg ez az egy ilyen kérdés van (van egy másik 600 válasszal), mert ritkák az ilyen statisztikával rendelkezők. Főleg amiatt mert ennyi válaszban már többnyire csak beszélgetni vagy trollkodni szoktak, amit idővel törölnek.
4/4 anonim válasza:
Nézz ide! Ezt már egyszer kérdezték de ennél a kérdésnél valaki belinkelt egy elég nagyot. Én egy 700 valamennyiset linkeltem. Meg tudok egy 500asat is. :D http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__4555579..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!