Általában milyen típusú emberek szoktak nyerni a lottón? Van itt valaki aki már nyert nagyobb összeget? Ha igen mit tett érte? Egyáltalán tehetünk valamit vagy ez teljesen a véletlenen múlik?
Ez a szerencsén múlik. Nem véletlenül szerencsejáték :D
Én csak azért lottózok mert ha nem tenném akkor biztos az Én számaimat húznák... és hát akkor nem kicsit lennék ideges :D
Véletlenen múlik. Végül is hatalmas szerencse kell. Ritkán lottózom, inkább csak akkor ha úgy érzem muszáj lottózni Én eddig kétszer nyertem a lottón nagyobb összeget de nem az ötöst.
Egyszer 20 évesen nyertem amikor terhes voltam (1992-ben)
akkor nyertem 4-es találattal 6 millió forintot. Lakást vettem belőle. Jól jött mert nem volt lakásom.
Másodjára pár éve nyertem 4 milliót. A pénzt teljes lakásfelújításra költöttem (lakás felújítás, és bútorok, háztartási eszközöket vettem)
Hogy milyen típusú ember vagyok. Átlagos mint bárki más. Dolgozom, 1 gyereket nevelek..Nem vagyok gazdag ember de nem panaszkodom.
38/N
Soha nem nyertem semmit, igaz nem is lottózok. Csokipapírokat szoktam gyűjteni, nemrég volt a pöttyös játék, egy szatyornyi kódot beküldtem és még csak pendrive-ot sem nyertem.
Az egyik válaszolót nagyon irigylem, én is nyernék pár milliót :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!