Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Központi írásbeli! Kinek hogy...

Központi írásbeli! Kinek hogy sikerült?

Figyelt kérdés
Szerintem a magyar elment, bár abba is lett egy pár hibám :( de a matek az nagyon nehéz volt :( tisztára el vagyok keseredve, nem tudom hogy fognak így felvenni :( ti hova mentek tovább tanulni?:/ nektek hogy sikerült? szerintetek is nagyon nehéz volt a matek? :(((

2013. jan. 19. 15:43
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintemis idén kevesebb pont elég lesz, elég szétnézni az interneten ,hogy megtudd a legjobbak 80%-a is elrontotta a matekot. NEM menőzésböl hanem nektek megnyugtatásul mondom hogy egész évben értettem a matekot, megnyertem a városi matekversenyt,emellett a legrosszabb gyakorlásból megírt matekom 45 pontos volt otthon. most pedig a javítókulcs alapján örülnék a 36-37 pontnak... magyar kb 43.
2013. jan. 20. 09:44
 12/15 anonim ***** válasza:
31%
Csak nekem volt könnyebb a matek, mint amiket otthon csináltam?
2013. jan. 20. 12:35
 13/15 anonim válasza:
100%

Mindenki nyugodjon meg!!!! Mindenki elcseszte, és mindenki aggódik. Ne tegyétek, mert be fogtok jutni ahova szeretnétek menni. Kedves kérdező bevallom nekem is kb 55 pontom lesz. Pedig az előző évekből töltöttem egy csomót és valamelyik 80 pontos is lett. Ez kritikusan szar lett, pedig jó tanuló vagyok.:) Nagyon remélem, hogy fel fognak venni, ahova tovább szeretnél tanulni.:)

Szerintem sikerülni is fog, csak higyj benne!!! ;))

2013. jan. 20. 19:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Én most értem haza, megnéztem a kijavított lapokat. Nekem összesen 59 pontom lett. :( Matek 22, magyar 37. :/ Én a Giorgio-ba szeretnék menni.
2013. jan. 25. 14:55
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! :) Már egy kicsit megnyugodtam :)
2013. jan. 29. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!