Hogyan sikerült Nektek a 2013-as központi írásbeli? (nyolcadikosok)
Figyelt kérdés
Ti, hogy érzitek, hogy sikerült?:)2013. jan. 19. 14:00
1/9 anonim válasza:
Pont most lapoztam át a javító kulcsot.
A magyart vigyorogva írtam meg, nagyon könnyű volt, sokkal rosszabbra számítottam, főleg a fogalmazásnál, de semmi extra... viszont a matek az szerintem nehéz volt :|
2/9 anonim válasza:
Én is könnyen vettem a magyart, de azt is elrontottam, a matekról meg ne is beszéljünk.:/
3/9 anonim válasza:
a matek az nekem katasztrofa lett.. nagyon nehez volt :(
4/9 anonim válasza:
A fiamnak is nagyon vacakul ment, amúgy panaszt akarunk tenni a suli miatt,- még nem tudom hol lehet - mert amikor a matekot írták a tanárnő nyitott ajtónál beszélgetett 4-5 diákkal és hangosan röhögtek......
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:))
Szerintem is a matek nehéz volt, a magyar annyira nem.
Hol írta a fia az írásbelit??:)
2013. jan. 19. 22:01
6/9 anonim válasza:
Neumannban az Örs közelében....Meg voltunk döbbenve a történteken. Hónapokig készül rá valaki és akkor jön egy hülye tanárnő és miatta (meg a diákok miatt) nem tud az amúgy is stresszes diák koncentrálni.
7/9 anonim válasza:
Valaki el tudná küldeni az oldal linkjét ahol meg tudom nézni a javító kulcsot????
8/9 anonim válasza:
www.oktatas.hu DiákSzülőÉrdeklődő Középfokú felvételi eljárás és itt Feladatok és javítokulcsok, asszem.
Amikor írtad kötelességük lett volna tájékoztatni:)
9/9 anonim válasza:
Hát pedig nem mondták csk azt hogy 25.ére meg kell ott jelennünk és akkor le lehet fényképezni amit produkáltunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!