Szerintetek mi van velem?
Figyelt kérdés
Mintha vastagodnának a csontjaim. Csontkinövések vannak a karjaimon, és helyenként furcsa foltokra lettem figyelmes. Sokkal erősebb lettem. Havat lapátoltam és egy olyan kupacba nyomtam bele a lapátot hogy én magam csúsztam hátrébb. Émelygek mostanában, egyáltalán nincs étvágyam. Egyedül kitoltam egy leragadt kisbuszt a hóból. Az állatok mintha félnének tőlem, és még a saját kutyám is megtámadott, pedig majdnem tíz éve van nálam, mellesleg napvilágnál történt. A szemem színe meg egy kisitmegváltozott. Szerintetek minden amit leírtam utalhat valami betegségre vagy valamire? Normális válaszokat szeretnék kapni, előre is kö szönöm.2013. jan. 18. 15:18
3/8 A kérdező kommentje:
Elgondolkodtató a válaszod mert logikus lenne. De ez lassan történik
2013. jan. 18. 15:29
4/8 anonim válasza:
Ezt a humor kategóriába tedd inkább
5/8 A kérdező kommentje:
Az olyanok miatt tart ott Magyarország mint ti. Tényleg nem értem hogy miért nem lehet semmit sem komolyan venni
2013. jan. 18. 18:29
6/8 anonim válasza:
DE EZT A VALAMIT HOGY VEGYÜK KOMOLYAN? !?!?ANNYI REALITÁS VAN BENNE MINT A TWILIGHTBAN!!!!
7/8 A kérdező kommentje:
Neked igazad van, ellenben nem szórakozásból írtam ki, hanem azért mert szeretném megtudni, hogy mi ez. Mert talán mással is volt hasonló, vagy tudhat valamit. Mi másért írtam volna ki? Szerinted csak azért kiírom hogy ez a kis idő is elmenjen a szabadidőmből?.... vagy nem tudom hogy te mire gondoltál, mellesleg hozzá tettem hogy normális válaszokat kérek
2013. jan. 18. 21:55
8/8 anonim válasza:
Én tudom. farkasember lesz belőled. egy kis idő múlva hirtelen elkezd nagyon fájni valamid de nem tudod hogy mid és végül már annyira fáj hogy orrdítasz aztán a körmöd hirtelen szétjön és egy hosszabb karom fog kijönni a helyére aztán ahogy te is mondtad a csontjaid elkezdenek vastagodni de most még jobban és hátul a hátadnál elkezd egy kicsit szakadozni a ruha és végül teljesen szétszakad a ruhád aztán a hátadban a csontjaid elkezdenek átrendeződni és ez nagyon fájdalmas dolog aztán elkezdesz szőrösödni a lábizmod is megnő és a varrásoknál elkezd szakadni a nadrágod aztán lejön aztán a fogaid is kiesnek és helyükre élesek jönnek ez nagyon fáj aztán a szemed színe megváltozik és végül az egész tested megváltozik és farkas formát öltesz. hát ennyi de vigyázz mert ez egy nagyon-nagyon fájdalmas fojamat lesz én azt javaslom hogy ne vetkőz le mielőtt átváltozol hagyd hogy a ruhád szétszakadjon így nem fáj annyira de ez csak egy elmélet 90% hogy nem ez lesz nem tudom mi van veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!