Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent a jobb vallra...

Mit jelent a jobb vallra tetovalt 5 agu teli csillag?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 19:30
 1/4 2xSü ***** válasza:

A pentagrammának sokféle jelentése lehet, kultúrától függően. De a pentagrammát pentagrammaként szokták rajzolni, azaz nem teli csillagként, hanem vonalakként.

A teli csillag esetleg ha vörös, akkor utalhat az illető szélsőbaloldali beállítottságára. De mivel nem írtad, hogy vörös, ezért nem valószínűsítem, hogy erről lenne szó.

Esetleg kontextusban adhat jelentést az a kontextus, amiben szerepel. De mivel erről sem írtál, ezért gyanítom, hogy nincs kontextus, a csillag önállóan szerepel.

A legvalószínűbb, hogy az ötágú teli csillag pontosan azt jelenti, amit. Azaz egy ötágú csillagot. Valószínű nincs mögötte szimbolikus jelentés, mélyebb jelentéstartalom, csak mint afféle dekoratív elem van ott, kb. mint egy nonfiguratív forma.

2013. jan. 18. 11:13
 2/4 A kérdező kommentje:
oke,koszi az infot.kerstem a netem de nem talaltam semmit rola,es gondoltam megkerdezem itt is,jovo heten megyek csinaltatni,de elotte meg megkerdeztem nehogy legyen valami hulye jelentese.
2013. jan. 20. 10:32
 3/4 2xSü ***** válasza:

> jovo heten megyek csinaltatni

Azért ehhez hadd gratuláljak. Fogalmad sincs, hogy az adott jel mit szimbolizál. Nem csak úgy általában, hanem úgy a magad számára sem, hogy számodra miért fontos, mit fejez ki. De azért magadra tetováltatod, hogy egész életedben rajtad legyen. (Jó, persze van mód az eltávolításra is, de akkor meg minek a tetoválás…)

2013. jan. 20. 12:38
 4/4 A kérdező kommentje:
de tudom mit jelent szamomra szemelyes jelentese van,csak azert kerdeztem meg itt is h nehogy legyen vmi hulye jelentese!
2013. febr. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!