Meséltek nekem ilyen paranormális dolgokat ami veletek történt?
1. Egyik barátommal videókat néztünk (paranormális videókat)
És megijedt egy jelenetnél , ezért elkezdte szídni a szellemeket elég trágár módon. Erre rá 5-10 percre egy vörös friss égett seb ékesítette a karját.
2. Van a lakhelyemtöl nem messze(mellesleg ez egy erdős lakótelep) egy elhagyott katonai bunker ,ahol megöltek egy embert lopásért. Odamentünk körülnézni, majd bementünk.
Beálltunk az egyik sarokba ,lekapcsoltuk a lámpánkat(Ez egy pincerendszer hatalmas folyosókkal a föld alatt így telljes a sötétség odalent) Majd lánccsörgést és lépéseket hallottunk. Abban a pillanatban amikor felkapcsoltama lámpát elmúlt a lépkedés és a lánccsörgés egyaránt.
3. Készültem el itthonrol. (Tél volt , 5 órakor már korom sötét.) Ültem az ágy sarkán nézegettema könyveket, amikor elkezdtett kapcsolgatni a TV. A távirányító tőlem fél méterre volt. Gondolod hogy áhh beragadt a gomb... Énis ezt gondoltam csak hát az egész folyamat úgy volt hogy : 27-es csatornárol felment 30 ra, majd 30 rol vissza 27 re. Ez után rögtön megmozdult a függöny , pedig tiszta idő volt.
4. Egy barátomhoz mentünk fel este sötétben.(Abban a lakásban ahol lakott, egy öregember felakasztotta magát.)
nyitottuk ki az ajtót. (minden ablak csukva volt.)
Bementünk rögtön megpillantottam a függönyt. Láttam hogy oldalra elvan húzva, gondoltam valamibe beleakadt. Beléptem a szobába , és amikor odanéztem és mintha valaki elengedte volna a függönyt.
Ez mind és telljes mértékben komolyan veszem :) !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!