Miért félnek annyira a Slendermantól?
úgyértem, neki nincs füle, szája, szeme, orra...
akkor h tudta meglátni, ha nincs szeme? vagy hallani merre futunk, ha nincs füle? megenni, ha nincs szája?? szóval értitek.
ennek egyébként mennyi a valóságalapja? azt tudom, hogy egy csávó találta ki, de valami legenda alapján? vagy csak úgy?
köszönöm a válaszokat!!!!
Nos,igen ez egy igen érdekes kérdés és szerintem oly kevesen tudják a válasz....
1. te nem félnél ha egy emberi "forma" követne figyelne téged? egyfolytában....
2.attól hogy nincs szeme attól tud még érzékelni gondolom vagy a f@sz tudja...
3.Fülre nem tudok reagálni... lehet hogy más hol van neki hiszen csápok állnak ki a hátából elméletileg akkor a füle meg a szája is lehet másholl...
3.Konkrétan nem áll semi bizonyíték hogy meg ette áldozatait :D
4.létezéséről mindenki aszt állítja hogy egy csávó találta ki... én ebben konkrétan nem hiszek hisz egy csomó bizonyíték létezik..
hát igen, ez is olyan dolog, hogy aki akarja elhiszi, aki nem az nem. nem tudom mit higgyek, egyik fél ezt mondja, másik azt. persze könnyeb azt mondani, hogy kitaláció (én is inkább ezt mondom), de amíg nem tudom bizonyitani, nem jelentem ki, hogy igen igaz.
de mégis, amig nem áll velem szemtől szemben, addig úgy vagyok vele, h hiszem ha látom :)
Ha létezne szerintem mindenki megilyedne tőle
Attól, hogy nincs fülkagylója még hallhat
Amúgy semmi valóságalapja nincs, egy horrorpályázatra írták 2009 környékén.
Azelőtti észlelést nem lehet róla találni
Amióta ezeket a képeket csináltam, azóta nemhogy félek, de szó szerint fosok kimenni sötétedés után sokszor.
A képek eredetiek, nincs manipuláció!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!