Ti elmennétek egyedül bulizni?
Ha nem lenne kivel lány létetekre.
25L
A kor és a qvaság kapcsolata általában... a teljesség igénye nélkül,.
A társaságokban előbb vagy utóbb kinézik. Jellemzően mindenki jópofizik velük, de hosszú távon nem viseli el senki őket.
4-12 éves korig annyiban kimerül, hogy csábítgatják, bolondítják a fiúkat, összeugrasszák őket stb. az idősebbeknél megjelenik a testi kapcsolat... csók, stb
12-16 éves korig első házibulik, disco, anyuci ruhája, fehérneműje, cipője - az első leittasodás során szexuális kapcsolat, majd vagy párosul az ital, dohányzás és a szex vagy csak szex természetesen az idősebb korosztállyal. - ekkor még kapósak a lányok, az idősebb fiúk szexért mindent megadnak nekik..
18-25 kor felsőbb oktatásba kerülnek, ahol jellemző, hogy szexért mindent meg lehet szerezni, itt már állandósulnak a szexkapcsolatok, néhányan ebből is élnek - a lányok nagyon kelendőek...
25-30 kor itt kezdődik, hogy a lányok többsége igazi nővé válik és családot alapít, a maradék tengődik, biztos kapcsolat hiányába keresi önmagát, magát hibáztatja és vágyik vissza a 12-25 éves korba.
Ezek természetesen nem mindenkire igazak, sajnos a nagy többségre igaz.
25 év fölött már megjelennek az elvált nők is. Akik egy párkapcsolatért még a gyereküket is képesek feladni. A pénztelenség miatt egy italért vagy csekély összegért mindenre képesek - ezt kb. 35 éves korig képesek eljátszani..
35 év feletti nők, ha kapcsolatot akarnak, akkor vagy egy elvált férfival állnak össze, akiket általában elhagynak, mert férfiként már nem állják meg a helyüket - pia, munkakerülés stb... vagy a 20 év alatti anyakomplexus gyerekeket sikerül partnernek felszedniük.
45 fölött már nagy kompromisszumokat kell kötn...
tehát, a szórakozóhelyen az egyedülálló lányok általában prédára vadásznak 18-25-ig pénzes barátot, 25-30-ig pénzes férjet, 30-tól szeretőt, barátot - de már mindegy milyet, 35 felett - már a pénz rég nem számít, sőt már néhányuknál a higiénia sem, 45 fölött szórakozóhelyen, egyedül a kiégett vénlányokat láthatod, akik vagy végigjárták ezt az utat vagy valahol megcsúsztak!
Tudom mindenki járhat így, én is... Szerintem ez a kapcsolat, az hogy egyedül jársz valahova vagy baráttal!
25 évesen simán találsz barátot - még válogathatsz, még szinte mindenki nősülés előtt áll....
Még mielőtt elkezdenétek szétszedni a gondolatmenetemet, ez csak egy hallottakon, észlelésen alapuló feltevéssorozat!
bocs ha kemény és durva voltam
A lányaimmal történt:
- italába piát kevertek, nem a mixer, mert azzal elbeszélgettem és láttam a félelmet az arcán Ő nem tette - tehát valaki a társaságából valamelyik fiú, ami később ki is derült, de nekem nem merték megmondani ki volt az... - tehát azt mondom, hogy nem mindegy a társaság sem
- volt, hogy a pultos volt :-)) ő már nem mosolyog
- volt, hogy megismerkedtek srácokkal és lassan leitatták a lányokat, de volt annyi lélekjelenlétük, hogy egy telefont elengedtek és mentésbe kellett hajnal 4kor rohannom
A legjobb, ha van egy megbízható barát, akit a szülők is ismernek, akit elérhető és megbízható. Én mint lányos szülő ezt javaslom. Az egyedül menőkézés, taxizás nem teljesen okés, veszélyes... 42F
13-és mi a helyzet azokkal a kapós szinglikkel, akik 30-ig tanulással, exisztenciával foglalkoztak,30 fölött pedig már stabil háttérrel, igényes férfit keresnek ugyanilyen elvárásokkal,és ehhez persze ott vannak az igényes pasik is, akiket így vagy úgy megnevelt az élet,jócskán 30 felett családra vágynak.
Na, az ilyen nőknek nem mindegy kivel.Ezt kihagytad.Ezek is ott vannak.
abcdefg, vagy mi a szösz 13 -as,szerintem te nagyon negatív vagy, elrugaszkodsz a valóságtól. Vagy rengeteg időd van, vagy nagyon rosszak az életkörülményeid. Ennyire nem lehet sarkítani.Nyilván vannak ilyenek is,de ez az alja.
Végül is nem durva vagy, hanem kicsit pszichopata-sztem.
Nem egy olyan koktél van, hogy szépen megiszod mert itatja magát, az alkoholt nem érzed rajta, saját magát is itatja, a fiúk meg gavallérok., és csak azt veszed észre, hogy nem tudsz felállni.. na akkor jött a telefon és akkor tévedtem oda véletlenül. Csodálkozni fogsz a fiúk már messziről kiszúrtak és húzták a csíkot… Egyébként mindig időben és saját lábukon érnek haza. Az egyik 21 a másik 24 éves, lassan nagypapa leszek, de még Ők nem hánytak italtól velem ellentétbe.
Abból még baj nem volt, hogy valaki óvatos…
Szerintem Te vagy egy kicsit figyelmetlen, írtam: .. ez csak egy hallottakon, észlelésen alapuló feltevéssorozat!
No harag…
Ezeket részben tapasztaltam, részben a férfiaktól kapott info… Az életkörülményeim jók nekem nem kell d..ni egy sörért vagy cigiért esetleg egy ötcsillagos wellnesért! Értelmesen ismerkedni, tartós kapcsolatot kialakítani szórakozóhelyeken szinte lehetetlen…
egyébként az alja és a teteje ugyanaz, csak az alján a szemét van, a tetején meg a csillogás! De a szerelem és az érzelem nem jellemző rá..
A kapós szinglikről csak annyit, hogy nézz egy kis tévét, olvass egy kis bulvárt. Nem mind igaz, ami ott van, de jobban jársz ha Micimackóban hiszel. Rengeteg pár küszködik, hiába van háttér, tudás, ész ezek csak részei a kapcsolatnak, ezek miatt senki nem lesz szerelmes.
A megnevelt pasiktól óvjon mindenkit az élet… a mézes máz leolvad és ott leszel egy/két gyerekkel a túltanult apuka meg új dolgokat tanulgatna (volt szomszédom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!